promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy durranással száll be a mobilháborúba az LG
Borítókép:  The Verge
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 2019-es év sok szempontból is az újítások éve a telefonkészülékek piacán, azok közül is talán a két legjelentősebb a hajlítható kijelzők megjelenése és az 5G-s hálózat bevezetése. Emiatt is nagy a verseny a gyártók körében, hogy éppen ki tud az első közt előrukkolni a legújabb fejlesztésekkel.

Az LG sem szeretne a sor végén kullogni, így kiderült, hogy idén még ők is piacra szeretnék dobni 5G kompatibilis telefonjukat, a V50 ThinQ-t.

Eredetileg a G8-at szánták az idei csúcsmodelljüknek, viszont az valószínűleg nem fogja még támogatni az 5G-s mobil hálózatot, ezért döntöttek úgy az LG háza táján – a kiélezett verseny következtében –, hogy idén két zászlóshajóval is képviseltetik magukat a piacon.

A V50 ThinQ-ról ez idáig vajmi keveset lehetett tudni, azonban az ismert szivárogtató, Evan Blass leleplezett pár dolgot a készülékről, illetve egy képet is megosztott a Twitter oldalán annak kinézetéről.

Megjelenésében eléggé hasonlít elődjéhez, az LG V40 ThinQ-hoz, vagyis itt is három kamera kapott helyet a hátlapon, továbbá megmaradt a notch is a kijelzőn. A telefont a Qualcomm legújabb Snapdragon 855 processzora hajtja, és természetesen a Snapdragon X50 5G modemmel látják el.

Az ígéretek szerint, a meglehetősen jónak számító üzemidőről egy 4000 mAh akkumulátor gondoskodik, illetve egy újfajta hűtési eljárás, egy úgynevezett gőzkamra rendszer segíti megőrizni az aksi hosszú élettartamát.

A terméket az amerikai Sprint szolgáltató kezdi el majd forgalmazni először USA-ban nagyjából 350 ezer forintnak megfelelő összegért, ami minden bizonnyal még többe fog kerülni Európában.

További specifikációkat egyelőre nem tudunk, viszont nem kell sokat várnunk, mert február 24-én mutatják be a készüléket az LG G8 ThinQ-val egyetemben a barcelonai Mobile World Congress-en (MWC).

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás