Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így kezdődik el az őrület a Far Cry New Dawn-ban

Így kezdődik el az őrület a Far Cry New Dawn-ban

Tech & Tudomány

Így kezdődik el az őrület a Far Cry New Dawn-ban

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 14:04

A játék már holnap érkezik, de aki nem bírja, az belenézhet az első 12 percébe.

Színes, de mégis sötét posztapokaliptikus világ, ez vár ránk a friss Far Cry szériában, amire nem kellett túl sokat várniuk a rajongóknak, mivel az előző rész még csak tavaly márciusban jelent meg.

Mint korábban kiderült, Montanát atomtámadás érte, főhősünk pedig visszatér Hope megyébe, vagyis a Far Cry 5 helyszínére. Az idő során itt már igencsak eldurvult a helyzet, és le lettek fektetve az új szabályok.

A hatalmat a Mickey és Lou nevezetű ikerpár tartja a markában, akik szeretik bukósisakjukkal szétverni mások fejét, ha esetleg azok nem akarnak engedelmeskedni. Ami a tiéd, az az övék, ha nem adod, elveszik, vagy csak szimplán szétzúzzák. Kellően ellenszenvesek, remek főellenségek lesznek. A hivatalos előzetesben amúgy kicsit már meg is ismerkedhettünk velük, ezt ide kattintva éritek el.  

Az első 12 perc tökéletesen bemutatja, mire számítsunk: kapunk sztorit, játékmenetet, és persze találkozunk az ikerpárossal is. A történet íróit nagyon megfoghatta a The Walking Dead jelenete, amikor Negan letérdeltetve számon kéri a főhősöket vakító lámpákkal, majd jön is a kivégzés. Itt is megtörténik, csak a baseball ütő helyett a már bevált bukósisakot használják. Az ember már a ravaszon érezné a kezét, de bizony addig még lesz kihívás bőven, mire móresre taníthatjuk őket.

A Far Cry New Dawn 2019. február 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Borítókép: A két új főellenség: Mickey és Lou

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria