promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy dolog, amit a kínaiak nem nagyon akartak észrevenni
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Huawei bemutatta a világnak az új kutatási központját, az Ox Horn Campust, ami tényleg egy mini város képét festi. A 9 km2-es területen 25 ezren fognak dolgozni, 12 városrészben. Ebből eddig 8 van teljesen készen, ahogy már a Szabadság hídra is fel lehetet menni. Ez ugyanúgy kapott villamost is, akárcsak Budapesten, mert a dolgozóknak ez is jár. Túl nagy a terület a gyalog közlekedésre, ezt be kell látni.
 

A VEKE írta meg a CNBC cikke alapján, hogy a központban minden egyes városrész valamely régi európai egyetemi várost mintázza, Granadától Párizson és Veronán át Český Krumlov-ig. Budapestről csak a Szabadság hidat szerezték be.
 

A híd, ami átvezeti a tavon az utazókat kicsit szürkébb, mint az eredeti, de a légifelvételen nem ez a lényeg. Inkább az, amit a szemfüles barátaim (már innen látszik, hogy betegek), és az internet népe is észrevett, de az amúgy is szemérmes kínaiak nem igazán akartak. Nézzük meg jobban a képet: a tónak pöcs alakja van.
 

Nem azt mondom, hogy ez árnyalja a képet, de mindenképpen vicces. Nagyon sok időnek kellene eltelnie, hogy ne mosolyodjak el azon, hogy egy fallosz alakú tó felett járok be minden nap dolgozni. Nyugalom, a gátlásos dolgozóknak simán be fogják adni, hogy az egy pálmafa, csak elég troll.
 

A lenti videóban amúgy szépen bemutatják a központot. Zseniális, ahogy megy alatta a klasszikus zene, és már második percnél előugrik a kuki alakú tó.
 

(Torony)
 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás