promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián anyját megtörte a sírgyalázás, máig nem érti, miért halt meg a fia

Berki Krisztián anyját megtörte a sírgyalázás, máig nem érti, miért halt meg a fia

Színes
Kategória fejléc

Berki Krisztián holtteste a Farkasréti Temetőben nyugszik, ám a napokban valaki egy vasalót helyezett el rajta.

Szégyelljék magukat, akárki volt, de ha tudnám, hogy ki, az biztos, hogy agyonverném. Biztos, hogy számon kérném, hogy hogy lehet valaki ilyen rohadék, nyilatkozta Berki Krisztián édesanyja a Tényeknek annak kapcsán, hogy valaki egy vasalót helyezett a fia sírjára a Farkasréti Temetőben.

Az asszony egyszerre dühös és megtört, szerinte nem normális az az ember, aki egy két évvel ezelőtt, tragikus hirtelenséggel elhunyt ember sírhelyét képes így megalázni. 

„Rendesen fölhúztam magam rajta, hogy hogy lehetnek ilyen gyalázatos emberek. Így halottat megalázni. Azért csinálták ugye, hogy volt ez a műsor, ami nem is volt igaz, ez a herevasalás…”

– mondta a szomorú édesanya.

Berki Krisztián herevasalással sokkolta a közönséget 

Tíz évvel ezelőtti történt, hogy Berki egy amerikai testépítő verseny miatt kereste fel az orvosát, akitől zsírbontást kért, feltöltette a homlokát, és végül állítólag egy intim beavatkozás is történt. A celeb akart az első lenni az országban, akinek a férfizacskóját simára vasalják, az akkori hírek szerint ezt az orvos ott helyben el is végezte. Később azonban úgy nyilatkozott Berki, hogy csak egy poén volt a nézők szórakoztatása kedvéért.

A Tényekben megszólaló szakember szerint az, aki kitette a vasalót a sírra, előre megfontoltan cselekedett. 

„Egy ilyen eset most is, és az internetnek köszönhetően a jövőben is mély sebeket téphet fel a hozzátartozóban, akár Krisztián gyerekeiben is, hiszen örökre nyoma marad a világhálón ennek a gusztustalan tettnek. Ez rendkívül traumatizáló és a gyászélményt újra felszínre hozó, zaklató emléknyomokról van itt szó, mert egy védekezésre képtelen személy, tehát egy elhunyt személy az, aki áldozatául esik egy ilyen cselekménynek.”

– mondta Dr. Zelena András.

Mayer Júlia, Berki édesanyja képtelen megbocsátani: „Ez szemétség, ez egy alja, hát ez egy féreg lehetett.”

A vasalót azóta már eltávolították a sírról, de a fotó bejárta az közösségi médiát. Júlia azt mondja, nincs olyan nap, hogy ne gondolkodna el azon, hogy mi történt azon a végzetes éjszakán, amikor a fia meghalt.

„Nem vagyok jól, mert van, mikor egész nap eszemben van, hogy miért kellett elmenni. Itt van ez a két kislány, hogy egyszerűen még most sem tudom fölfogni, hogy miért kellett ennek megtörténni.”

Berki Krisztián 2022 májusában halt meg saját lakása teraszán, 41 évet élt. A celeb halálának oka nem tisztázott, mivel a boncolási jegyzőkönyvet jogszerűen egyedül az özvegy, Berki Mazsi láthatta. Ő viszont úgy gondolta, hogy nem kívánja a közvélemény elé tárni, hogy mit találtak férje vérében, és mi okozta az életerős, sportos férfi halálát.