promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Eddig bírta, Pottyondy visszatért és Orbán Viktor kijelentéseit pocskondiázta

Eddig bírta, Pottyondy visszatért és Orbán Viktor kijelentéseit pocskondiázta

Borítókép:  YouTube/Pottyondy Edina
Színes
Kategória fejléc

Pottyondy Edina lebarnulva visszatért a nyári szünetről és máris beleállt a kormányzati kommunikációba.

Öveket becsatolni, Pottyantos kisasszony a fedélzeten. Ezekkel a szavakkal jelentette be a szabadszájú influenszer, Pottyondy Edina, hogy véget ért számára a nyári szünet és felkerült az őszi szezon első videója az egyik legkedveltebb videómegosztóra. A felvételen szóba kerül az is, hogy már hatéves a Puzsér Róberttel közös gyermekük, melynek kapcsán máris átvezeti a nézőt a magyar egészségügy mélységeibe. 

„A helyzet nem jó, de nem is tragikus. Nem is panaszkodik mindenki. A bangladesi vendégmunkások például nemcsak a vízumért hálásak Orbán Viktornak, hanem azért is, mert ha kórházba kerülnek, akkor hazai körülmények között gyógyulhatnak. Kásler Miklós nem téved, klíma nélkül is volt élet 30 éve, sőt, akkor divat volt a walkman. Sok családnak volt videomagnója, nem volt mobiltelefon és internet, mások voltak az időjárási viszonyok, vagyis elnézést, pontosabban akkor még nem terjesztették a libsik a fake newst a globális felmelegedésről. Ami beteg szempontból a legfontosabb, hogy a 90-es években mások voltak a szakmai sztenderdek, és nem utolsó sorban a túlélési statisztikák. De persze az is része az orbáni igazságnak, hogy csak annyit ígértek, hogy senkit nem hagynak az út szélén. Egy szóval nem mondták, hogy nem zárnak transzplantációra váró gyerekeket és friss csípőprotézises öregeket szaunába”

– hangoztatja Pottyondy a legújabb videóban.

Pottyondy szerint Orbán Viktor az olimpia helyett a vasúttal és az oktatással is törődhetne

Pottyondy a kormányzati kommunkáció nyári szösszeneteit is felemlegeti (pl. a zsírra szállt por esete), de az olimpiai események mellett sem megy el szó nélkül: 

„Kicsit boldogabb lennék, hogy ha a miniszterelnök a magyar oktatást, a magyar béreket, a magyarok egészségét, a magyar vasutat is az első tízben, vagy legalább az első negyvenben szeretné látni … De tudom, hogy ez libsi fanyalgás, minden szarizmus, hiszen milyen ember az, aki kórházi klímát, működő gyermekvédelmet és pontos vasutat akar, amikor a miniszterelnök újra vissza szeretné vezetni az országot a tíz legsikeresebb olimpiai nemzet közé”.

De persze nem csak az egészségügy és az olimpia tematizálta a nyarat. Fásy Ádám lovagkeresztje is kicsapott néhány biztosítékot Pottyondy Edinánál, habár ez szerinte nem ütötte át az ellenzék ingerküszöbét, ahogy más sem ezen a fülledt, forró nyáron.