promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Eljegyezték a Harry Potter sztárját? Büszkén mutogatta a gyűrűjét az utcán

Eljegyezték a Harry Potter sztárját? Büszkén mutogatta a gyűrűjét az utcán

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A Harry Potter különc megjelenésű színésznője talán megállapodik 58 évesen.

Helena Bonham Carter brit színésznő híres a különc és jellegzetes megjelenéséről, ezért már meg sem lepődünk, amikor színes ruhában, valamilyen extrém kalapban vagy csipkekesztyűben szalad le a boltba. Az 58 éves híresség azonban néhány nappal ezelőtt villantott egy nagyot, egy csillogó gyémántgyűrűt mutogatott az ujján büszkén egy észak-londoni sétája során.

A Harry Potter színésznője természetesen most is színes összeállításban mutatta meg mókás divatérzékét, piros, virágos maxiszoknyájához fodros mustárfelső párosult. Lezser megjelenést egy fekete edzőcipővel és egy barna kézitáskával párosította, hogy a nélkülözhetetlen dolgait magával vigye. Annak ellenére, hogy Londonban csaknem harminc fokos hőmérsékletet mértek éppen, a művésznő úgy döntött, hogy egy fekete télikabátot is magára ölt.

Helena hat éve él együtt a 35 éves Rye Dag Holmboe művészettörténésszel, azután jöttek össze, hogy 2014-ben szakított Tim Burton filmrendezővel

A Daily Mail cikke szerint több mint gyanús volt a színésznő viselkedése, mintha csak szándékosan mutogatta volna a közelben ólálkodó fotósoknak az ujján lévő csodás gyűrűt. Egyelőre nem erősítette meg az információt, de ha igaz, akkor először megy férjhez. 

Helena nem volt soha házas, hosszú távú kapcsolata volt Tim Burtonnel, akivel 2001-től 2014-ig élt együtt. Kapcsolatuk során két gyermekük született: egy fiuk, Billy Raymond, 2003-ban, és egy lányuk, Nell, 2007-ben.

A színésznő híres arról, hogy extrém megjelenésű karakterek bőrébe bújjon. A Király beszédében Helena Elizabeth Bowes-Lyon karakterét alakította, aki VI. György király felesége volt, alakításáért Oscar-jelölést kapott.

A Harry Potterben Bellatrix Lestrange karakterét alakította, aki egy sötét és kegyetlen boszorkány, Voldemort egyik hűséges követője.

A Sweeney Toddban (Tim Burton filmje) Mrs. Lovett szerepében láthattuk, aki egy hentesüzletet vezet és emberi húsból készít pitéket. Szintén Oscar-jelölést kapott ezért a szerepért. Emellett emlékezeteset alakított a Charlie és a csokigyárban, az Alice Csodaországban és a Halott menyasszonyban is.

Forrás: Daily Mail