promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Egy nő azt állítja, lánya az interneten vásárolt fehérnemű miatt lett terhes

Egy nő azt állítja, lánya az interneten vásárolt fehérnemű miatt lett terhes

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Egy nő szerint egy fehérnemű miatt lesz nagymama, a gyártó kiakadt ezen az elképesztő vádon.​

Egy ismert és kedvelt kínai fehérneműgyártó cég a közelmúltban közleményt adott ki, melyben az ügyfélszolgálat és egy vásárló közötti üzenetváltást mutatja be. A hölgy azzal a panasszal fordult az ügyintézőhöz, hogy lánya teherbe esett, miután a cégtől vásárolt fehérneműt viselte.

A közleményből kiderült, hogy a nő lánya egy webáruházban vásárolta a vadonatúj fehérneműt. Néhány héttel később azonban pozitív terhességi tesztet produkált, az édesanyja pedig biztos benne, hogy a terhességet csakis az alsónemű okozhatta. Annak ellenére, hogy a személyzet megpróbálta meggyőzni az elégedetlen nőt arról, hogy ilyesmi nem lehetséges, ő ragaszkodott a saját elméletéhez és magyarázatot követelt.

Fehérneműtől nem lehet terherbe esni...

Minden próbálkozás, amellyel a nőt megpróbálták meggyőzni, kudarcot vallott. Közölték vele, hogy fiziológiailag lehetetlen, amit állít. Azt is elmondták neki, hogy a gyárban kizárólag nők dolgoznak, főnökük pedig sterilizálva van, így a lány terhességének semmi köze nem lehet a céghez.

Attól tartva, hogy a nagymamai örömök elé néző anyuka hamarosan a közösségi médiában is közzé teszi a vádjait, ezzel elriasztva az erre fogékony vásárlókat, a cég elébe ment a dolgoknak és nyilvánosságra hozta a beszélgetést. 

Nem meglepő módon a poszt virális lett és számos humoros kommentet kapott. Egyesek biztosak voltak abban, hogy a lány csak tudatlanságot színlel, hogy elkerülje a konfliktust és a felelősségválallást. Míg mások inkább adták alá a lovat és egyetértettek vagy azt írták, hisznek neki, mert ők is egy nyilvános uszodában estek teherbe, úszás közben.

A cégvezető ezután úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot és személyes találkozót kér a nőtől. Ekkor derült ki, hogy nem egy aggódó anyuka áll a háttérben, hanem egy ismert influenszer, aki vélhetően így akart még több követőt szerezni magának. A fehérneműgyártó cég tulajdonosa felháborodott az eset miatt. 

„Utálom az ilyen embereket” – nyilatkozta a férfi, azzal vádolva a nőt, hogy egy képtelen és káros sztorit talál ki annak érdekében, hogy felhívja magára a figyelmet. Eközben nem törődött azzal, hogy egy vállalkozást, sokak egzisztenciáját teheti tönkre, ráadásul megtévesztő információkkal mérgez fiatal lányokat, akik még könnyen elhiszik, hogy egy boltban vásárolt fehérneműtől teherbe eshetnek. A cégvezető jogi lépéseket fontolgat az influenszer anyuka ellen.