promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
45 évesen első gyermekét várja a magyar sztár, döbbenetes képet posztolt

45 évesen első gyermekét várja a magyar sztár, döbbenetes képet posztolt

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A várandósság egy csodálatos időszak, de akadnak nehézségek is a kilenc hónap alatt.

Tornóczky Anita magyar televíziós műsorvezető, producer, és közéleti személyiség augusztus 5-én ünnepelte a 45. születésnapját. A családi körben megtartott bulin készült képek alapján az első gyermekével várandós híresség csodásan érezte magát. Medgyessy Péter volt miniszterelnök nevelt lánya korábban több televíziós műsorban is szerepelt, rendszeresen kiáll a felelős állattartás mellett, és aktív szereplője a magyarországi állatvédelmi mozgalmaknak.

Rendszeresen jelentkezik friss tartalmakkal az Instagram oldalán, melyekben olykor magánéleti témákban is megnyilatkozik. 

Bár a gyönyörű műsorvezető terhessége alatt is aktív életet él, most mégis úgy döntött, kissé visszavesz a tempóból, hogy biztonságban tudja magát és a születendő gyermekét. Bevallotta, hogy az utóbbi hetekben szívproblémák jelentkeztek nála:

„Sokszor furán viselkedik a szívem, és ennek utána szeretnénk járni. Nyilván a +15 kg, a vizesedés és a heti 4 edzés helyett a semmi nem barátja a szívnek... kaptam egy holtert”

– osztotta meg követőivel.

Legutóbb pedig egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban tett közzé egy olyan képet, ami sok más kismama számára is ismerős lehet. A fotón a hatalmasra dagadt lábát örökítette meg, a bokája szinte eltűnt. 

A terhesség csodálatos és gyönyörű időszak, de gyakran jár együtt apró kihívásokkal és kellemetlenségekkel, amelyeket a kismamák igyekeznek amennyire lehet, kordában tartani. Egy ilyen kihívás lehet a terhesség alatti lábdagadás, vizesedés. Ilyenkor a legjobb lehetőség az orvosok szerint a lábak felpolcolása, a végtagok mozgatása és a pihenés.

Tornóczky Anita a terhességével kapcsolatban korábban elárulta azt is, hogy lombikprogram segítségével érkezik a gyermekáldás. A módszerrel együtt járó nehézségek miatt kapott hideget-meleget a kommentelőktől, de nem árulhatta el, hogy a külseje a hormonkezelés miatt kezdett megváltozni.

„Többen például azt hitték, plasztikai beavatkozás miatt változott meg az arcom, miközben épp csak nem sikerült a beültetés, ami miatt 10 kilót híztam. Legszívesebben kiabáltam volna, hogy éppen pont tíz emberre való hormont szúrok naponta, de alárendelem magam ennek is, mert szeretném, hogy végre legyen egy kisbabám. Nagyon rossz ezeket megélni, miközben az ember testileg és lelkileg egy hullámvasúton ül” – nyilatkozta. 

Tornóczky Anita és párja, Miklós, öt éve próbálkoztak már a családalapítással, ez idő alatt pedig több mint húsz orvosnál fordultak meg. A kisfiút decemberre várják.