promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megtörte a csendet Megyeri Csilla: ezért szakítottak Molnár Zsolttal

Megtörte a csendet Megyeri Csilla: ezért szakítottak Molnár Zsolttal

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Kiderült, miért szakított hirtelen Megyeri Csilla és Molnár Zsolt.

Már januárban is felütötte fejét a pletyka, hogy szakíthatott Megyeri Csilla és kedvese, Molnár Zsolt, majd a napokban újra elkezdett terjedni a szóbeszéd, mára pedig hivatalossá vált, hogy valóban szakított a sztárpár. Ugyan a celebvilágban egyáltalán nem ritkaság, hogy egy híres páros útjai egy nap különválnak, de most már olyan sok szakítás történt a Nyerő Páros korábbi szereplői között, hogy az RTL lassan készíthetne egy Vesztes Páros különkiadást, amiben azok a párok versenyeznének, akik annak idején még együtt költöztek be a műsor villájába, de azóta elsodorta őket egymástól az élet.

Bőven lenne kit besorozni ebbe a produkcióba, hiszen olyan sztárpárok szakítottak eddig a Nyerő Páros gárdájából, mint Fluor Tomi és Mesi, Kulcsár Edina és Csuti, Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc, Papp Gergő és Judit, L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga, Széphalmi Juliska és Sánta László, Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Kovács Dóra és Király Péter, Vasvári Vivien és Fecsó, Sebestyén Ági és Pumped Gabo, Némedi-Varga Tímea és Gergely Róbert, most pedig Megyeri Csilla és Molnár Zsolt - utóbbiak nyerték meg a 2022-es Nyerő Párost.

Ugyan az influenszer-műsorvezető a januárban terjedő pletyka miatt elismerte, hogy lelkileg egy nehéz időszakon volt akkor túl, és vissza kellett találnia önmagához, de nem azért nem posztoltak közös képeket, mert már nem alkottak egy párt, hanem mert mindketten elfoglaltak voltak. Megyeri Csilla akkor azt írta, hogy szépen és jól vannak Zsolttal, élik az életüket és dolgoznak, nem mellesleg pedig akkoriban költöztek egy másik lakásba.

Úgy tűnik, azóta nagyon megváltoztak a dolgok az életükben, mert Molnár Zsolt a közösségi oldalán megerősítette, hogy szakítottak Csillával, de azt nem akarta részletezni, hogy miért. Megyeri viszont megtörte a csendet, és egy sokkal hosszabb posztban mondta el, miért is szakítottak kedvesével.

Mivel Megyeri Csilla nem akar ennél többet elmondani a kapcsolatuk végéről, az általa írtakat teljes egészében, változtatás nélkül közöljük, hogy az ő megfogalmazásában ismerjétek meg a szakításuk okát:

Közel 11 év… rengeteg közös élmény…, de valami miatt ez ennél a pontnál megrekedt…

Éhezünk a jóváhagyásra, az elfogadásra, arra, hogy szeressenek és ne ítélkezzenek felettünk. Közben elfelejtünk boldogan élni. Félünk csalódást okozni, kudarcot vallani, pedig ez is az életünk része.

Próbáltuk “megjavítani”, helyrehozni a kapcsolatunkat Zsoltival..., sokszor a legnehezebb pillanatokban voltunk egymás legnagyobb szövetségesei…, de egy ideje be kellett látnunk, hogy elfáradt a kapcsolatunk. Rengeteget tanultam Tőled @zsoltmolnar_- jó ember vagy, és hálás vagyok neked mindazért, akivé válhattam vagy éppen maradhattam melletted. Nem engedted azt, hogy elfelejtsem: mindig két lábbal a földön álljak… és emlékezzek arra, hogy honnan indultam, ki is vagyok valójában. Talán Te ismersz a legjobban, bàr sokszor úgy érzem, hogy még én magam sem tudom, hogy ki is vagyok valójában. Viszont hiszek abban, hogy nincsenek véletlen találkozások… és mindenki addig marad életünk “szereplője”, amíg van mit tanítanunk egymásnak. A mi közös utunk most úgy tűnik, hogy itt véget ért…

Örökre a szívembe/lelkembe loptad magad. Hálásan köszönök Neked minden felhőtlen vidám, boldog percet és a fájóbb pillanatokat is egyaránt. Kívánom magunknak a lehető legjobbat a jövőben. Köszönöm, hogy az életem része voltál!