promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A nő frissen megvásárolt otthona kellemetlen meglepetéseket rejtett: sikítófrászt kapott attól, ami a falak között várta

A nő frissen megvásárolt otthona kellemetlen meglepetéseket rejtett: sikítófrászt kapott attól, ami a falak között várta

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Durván átverte az ingatlanügynök, semmit nem szólt a rémisztő jelenségről. 

A coloradói Amber Hall számára a költözés nem várt izgalmakkal kezdődött. A helyi televíziónak mesélte el döbbenetes történetét, amely akár egy horrorfilm forgatókönyve is lehetne. A 42 éves nő éppen az új otthonában pakolászott, amikor egyik kutyája furcsán kezdett viselkedni a garázsban. "Azt hittem, hogy csak egy pókot lát," emlékezett vissza Amber, aki aztán két kis lyukat fedezett fel a falon. Nem kellett sokáig várnia a nagy meglepetésre: "Kígyók voltak, amelyek a falon másztak felfelé."

Ezt követően Amber azonnal pánikba esett és egy szakértőt hívott segítségül. A vadállatbefogó megérkezése után döbbenettel állapította meg, hogy a hívatlan vendégek nem is olyan kicsik és jelentéktelenek, mint amilyennek először gondolták. Harisnyakötő kígyókra gyanakodtak, de ezek az állatok túlságosan nagyok voltak ehhez a fajhoz. A harisnyakötő kígyók ugyanis általában az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó területein élnek, és bár nem mérgesek, harapásuk allergiás reakciót okozhat.

Amber, aki egész felnőtt életében arra spórolt, hogy megvehesse első otthonát, most rettegésben él.

"Most képtelen vagyok élvezni a házamat. Még a WC-re is félve megyek ki, attól tartva, hogy egy kígyó bújik elő a vécéből."

Az ilyen helyzetekben az ember agya minden apró neszt felnagyít.

"Olyan, mintha az ember bemászna az ágyba, és ha a lepedő hozzáér a lábához vagy bármi máshoz, azonnal letépi a takarót, vagy kiugrik az ágyból, hogy megbizonyosodjon róla, nincs ott semmi,"

- tette hozzá.

Amber beszámolója szerint már közel egy tucat kígyót látott otthonában. Az állatok eltávolítása komoly költségekkel járt, több százezer forintnyi dollárt kellett kifizetnie a szakértői segítségért. És a rémálom itt még nem ért véget: a szakértők szerint nem kizárt, hogy a ház alatt egy kígyófészek is lehet.

Az ingatlanosok természetesen semmit sem tudtak a kígyókról - Amber elmondása szerint ők és a korábbi tulajdonos is állították, hogy fogalmuk sem volt a falakban lakó veszélyes albérlőkről.

[[vid1]]

Amber története kiváló példa arra, hogy néha az új otthonunk nem csak áldásokat, hanem rémálmokat is rejthet - bár a kígyók eltávolítása sikeres volt, Ambernek még sok időre lesz szüksége, hogy újra nyugodtan élvezhesse otthonát.

[[vid1]]

forrás: Denver7