promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt a Playboy nyuszi: megdöbbentő dolgot árult el Hugh Hefnerről, közel sem volt fenékig tejfel a lányok élete a villában

Kitálalt a Playboy nyuszi: megdöbbentő dolgot árult el Hugh Hefnerről, közel sem volt fenékig tejfel a lányok élete a villában

Borítókép:  Profimedia/Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokak kedvenc Playboy-nyuszija, Holly Madison árult el korábban sosem hallott titkokat a villáról és annak nagy hatalmú alapítójáról, Hugh Hefnerről.

Az élet Hugh Hefner hírhedt Playboy-villájában közel sem volt olyan, mint amilyennek akkor hirdették – állítja a néhai médiamogul egyik egykori "barátnője". A most 43 éves Holly Madison egy percet sem öregedett, pedig annak idején 7 évig volt együtt a Playboy-alapítóval.

Az egykori Palyboy-nyuszi nemrég a Girls Next Level podcastjében mesélt a villában töltött életről, és fedte fel a luxuséletmód árnyoldalát. Holly azonnal a közepébe csapott, és elárulta, soha nem mert betegszabadságra menni, mert rettegett attól, hogy ha megteszi, azonnal lecserélik.

"Egy szobán osztoztam Heffel, és soha nem éreztem, hogy megtehetném. Volt néhány alkalom, amikor műtétem volt, így nem tudtam ott lenni azokon az estéken. Két éjszakát kivettem, és mindkét alkalommal egy új lányt költöztetett a házba a hátam mögött."

 

[[cikk1]]

Holly nem Hugh Hefnertől értesült az új lányok beköltöztetéséről, sőt, azt sem tudta, kik azok. Azt is elárulta, hogy míg a műtétek után lábadozott, egy tartalékszobában helyezték el, miközben az új lányok az ő ruháival és cuccaival megpakolt szobában éltek Heffel. 

De nem Holly volt az egyetlen, aki kitálalt a villában uralkodó kegyetlen állapotokról: Hugh Hefner egyik egykori "barátnője", Izabella St. James 2006-os memoárjában, a Bunny Tales-ben már korábban feltárta a Playboy-villában zajló élet mocskos valóságát.

"Minden hálószobában össze nem illő, véletlenszerű bútordarabok voltak. Olyan volt, mintha valaki elment volna egy jótékonysági boltba, és összevásárolt volna mindent a szobába. A matracok az ágyainkon undorítóan öregek, kopottak és foltosak voltak. A lepedők is láttak már szebb napokat."

 

Izabella könyvéből derült ki egy igazán gyomorforgató dolog is: a villa gyakran bűzlött, mivel a ház kutyája, Archie rendszeresen a folyosó függönyére ürített. 

Holly a podcastben azt is bevallotta, hogy testképzavarral küzdött a villában töltött ideje alatt, melynek kapcsán felidézett egy konkrét esetet is. Elmondta, hogy amikor az egyik ikonikus "nyuszis jelmezt" vette fel és a tükörbe nézett, teljesen megrémült attól, amit látott. Akkoriban torz képet alkotott a külsejéről, Hefner szigorú szabályai miatt pedig csapdában érezte magát, különösen akkor, amikor Hefner magából kikelve üvöltött vele, amiért egy rövidebb frizurával próbálkozott.

[[vid1]]

[[cikk2]]