promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Charlie gyásza nem enyhül, felesége elvesztéséről vallott a legendás magyar zenész

Horváth Charlie gyásza nem enyhül, felesége elvesztéséről vallott a legendás magyar zenész

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Charlie a magyar zene egyik legsokoldalúbb alakja, a fiatalabb pályatársai kapcsán azonban vegyes a véleménye.

Horváth Charlie 76 évesen is folyamatosan koncertezik, járja az országot, örök slágereivel elvarázsolja a közönséget. Lemezt ugyan már nem tervez kiadni, ám ha valakinek, hát neki már nem is kell bizonyítania. Amit letett az asztalra az elmúlt évtizedekben, azt senki nem veheti el tőle.

Mégis szomorú hallani tőle, hogy fiatal pályatársai gyakran elmennek mellette, észre sem veszik, és a tiszteletet is csak hírből ismerik:

„Sajnos a mostani fiatal zenészektől nem mindig kapok tiszteletet. Nem köszönnek, szinte észre sem vesznek. Legszívesebben azt mondanám nekik, hogy a szüleitek nem tanítottak meg előre köszönni egy idősebb embernek?”

– mondta korábban.

Persze akadnak bőven olyan fiatalabb zenészek is, akikkel jó kapcsolatot ápol, ilyen Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, aki a Nézz az ég felé! című, túlzás nélkül az egész ország által ismert dalát adta elő a Csináljuk a fesztivált! műsorában, amivel aztán meg is nyerte az évadot, a dalt pedig az évszázad magyar slágerévé választották.

„Nem én írtam ezt a gyönyörű balladát, de a közönség hozzám köti, mert az első szólóalbumom egyik nagy sikere volt. Azért is örülök, hogy Freddie tolmácsolta, mert ő egy jó énekes és szerény ember. Néhányszor már találkoztunk, és mindig nagyon udvarias volt”

– mondta Charlie.

A 76 éves zenész arról is beszélt a Meglepetésnek, hogy miként éli az életét, elmesélte, hogy a fellépések után beszélget a rajongóival, fiára és kisunokájára pedig nagyon büszke. A szerelmet azonban már nem keresi.

„Katikám után nem akarok másik társat. Tíz éve ment el, de még mindig hiányzik. A fotója ki van téve a nappaliban. Szeretek egyedül lenni, de azért vannak barátaim, szombat délelőttönként pár órára mindig összejövünk, nem érzem magam magányosnak. A barátok és a család mellettem áll”

– fogalmazott.