promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nemazalány bikinis képétől a forint is felébred, szavunk eláll a tökéletes formájától

Nemazalány bikinis képétől a forint is felébred, szavunk eláll a tökéletes formájától

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Szerencsére nem szégyenlős ebben a nagy melegben.

Mára egy egész ország ismerheti Nemazalány nevét, aki még a már klasszikus státuszba emelkedő „Petőfi Sándor” című számmal robbant be a köztudatba. Az énekesnő azóta megpróbálta levetkőzni a skatulyát, hogy egyslágeres előadónak tartsák és ez szerencsére sikerült is, számos klasszikus kötődik már a nevéhez.

Nemazalány, polgári nevén Halastyák Fanni az X-faktorból ismertté vált Sofival állt össze egy zenei projekt keretében, amelynek hatalmas sikere lett: legismertebb zenéjük az Üres Szívek című szám lett, amelyet már 34 millióan tekintettek meg YouTube-on. Nagy sikernek örvend ugyanakkor a Menedék, illetve a Levegő című számuk is, amelyek szintén remekművek.

Fanni ráadásul nem veti meg a nyilvános szereplést sem, az Ázsia Expresszben is feltűnt korábban, számos tévéműsor meghívását elfogadja. Eközben folyamatosan koncerteznek Sofival, gyakran járnak különböző fesztiválokra is, a nyári szezon ilyen szempontból mindig pörgősebb egy énekes számára, mert ilyenkor van a több koncert.

Nagyon fontos ilyenkor a sztároknak is, hogy pihenni tudjanak, regenerálódni két fellépés között, ezt pedig Fanni szerencsére meg tudja tenni, ez is kell a csúcsformájához. Ezt pedig a 323 ezer Instagram-követőjével is gyakran megosztja, főleg a férfi rajongók örömére pedig egyáltalán nem szégyenlős a fiatal művésznő.

Legújabb posztjában például egy szemből készült képet osztott meg, ahogy bikiniben napozik. A képen tökéletesen látszódnak a szép, kerek keblei az énekesnőnek, amit nem is takargat a könnyed bikinifelső, de nem is megy a szeméremsértés határáig – pont annyit mutat, amennyit kell. Erre a képre bizony az olykor gyengélkedő forint is felébredne!

Nemazalány ráadásul a többi Instagram-posztjában is megmutatta, hogy amennyiben arról van szó, meg fogja osztani a rajongóival a legújabb bikinis képeit, ebből is látszik, hogy szerencsére megfelelő önbizalma van az énekesnőnek.