promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló tanulmány a világ legnagyobb, svájci tudományos folyóiratában: a COVID-vakcina semmitől nem véd, csökkenti a várható élettartamot, és bőrelváltozásokat okoz
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A politikusok szerint az oltás életet ment, a tudósok egészen más véleményen vannak. 

A COVID-19 vakcinák bevezetése óta számos vitás kérdés és különböző állítások kerültek napvilágra. A kezdeti bizakodás után, amely a világjárvány megfékezésére irányult, az oltások körüli viták és aggodalmak egyre nagyobb teret nyertek. Egy nemrégiben közzétett tanulmány szerint a COVID-19 oltásoknak komoly negatív hatásai lehetnek az emberek egészségére és életkilátásaira. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk az MDPI-ben, a világ legnagyobb nyílt hozzáférésű tudományos folyóiratában közzétett tanulmány eredményeit és következtetéseit.

A szóban forgó tanulmányt Olaszországban, Pescara tartomány adatai alapján végezték. Az eredmények aggasztóak, mivel a kutatók szerint a COVID-19 oltások számos negatív hatást gyakoroltak a beoltottak egészségére és életkilátásaira.

A tanulmány szerint a COVID-19 vakcinák nem csökkentették a fertőzések terjedését, és nem javították a betegek gyógyulási esélyeit. Ezzel szemben a beoltottak körében jelentős mértékben megemelkedett a halálozási arány. Az egyik legaggasztóbb megállapítás az volt, hogy a két vagy több adag vakcinával beoltottak várható élettartama szignifikánsan csökkent.

Az elemzés során a kutatók a korlátozott átlagos túlélési időt (RMST) és a korlátozott átlagos elvesztési időt (RMTL) használták. Az eredmények szerint a két adaggal beoltottak 37%-kal rövidebb várható élettartammal rendelkeznek, mint a be nem oltottak. A három vagy több adaggal beoltottaknál ez az arány 17% volt.

A tanulmány arra is rávilágított, hogy a COVID-19 oltások számos súlyos mellékhatást okozhatnak. Ezek közé tartoznak a bőrbetegségek, neurológiai rendellenességek, vérrögképződés, szívizomgyulladás, autoimmun pajzsmirigy-rendellenességek, valamint a termékenységi problémák és vetélések.

Egy másik aggasztó megállapítás a vakcinák magas DNS-szennyeződés tartalma, amely a kutatók szerint mutagén hatásokhoz vezethet, szennyezi a vért és tartósan megváltoztatja a beoltottak és utódaik DNS-ét. Ez hosszú távon komoly egészségügyi problémákhoz vezethet.

A COVID-19 vakcinák gyermekekre gyakorolt hatása különösen érzékeny kérdés. A tanulmány megállapításai szerint a vakcinák gyermekeknél is okozhatnak súlyos mellékhatásokat, mint például fejfájás, görcsrohamok és szívizomgyulladások. Ennek ellenére az Egyesült Államok Betegségmegelőzési és Járványügyi Központja (CDC) továbbra is ajánlja a COVID-19 oltások beadását, beleértve a gyermekeket is.

A tanulmány eredményei miatt egyre több állam és szervezet pereli a kormányt és a vakcinagyártókat, mint például a Pfizert, a COVID-19 oltások miatt bekövetkezett tömeges halálozások és elhallgatott információk miatt. A pereskedések célja, hogy fényt derítsenek az esetleges felelősségre és a vakcinák hatékonyságával kapcsolatos igazságra.

A COVID-19 vakcinák körüli viták továbbra is intenzívek és megosztóak. A legújabb tanulmány eredményei számos kérdést vetnek fel a vakcinák biztonságával és hatékonyságával kapcsolatban. Az emberek egészségének védelme érdekében elengedhetetlen, hogy további független kutatások és vizsgálatok történjenek annak érdekében, hogy pontos és megbízható információk álljanak rendelkezésre. Csak így lehet biztosítani, hogy a megfelelő döntéseket hozzuk meg a jövőben az oltásokkal és a járványkezeléssel kapcsolatban.

forrás: mdpi

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás