promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magánéletéről vallott Lakatos István a Cápák között stúdiójában, a többi befektető is ott értesült a könnyfakasztó történetről
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem ilyennek ismertük meg a dúsgazdag cápát, Lakatos István most teljesen megnyílt.

Az RTL Klub "Cápák között" című műsorában, amely a vállalkozók és befektetők találkozási platformjaként szolgál, izgalmas pillanatok és értékes tanulságok bontakoznak ki minden évadban. A műsor legújabb évadában, amely immár a hetedik, Lakatos István ismét visszatért a befektetők közé, és új befektetőként üdvözölhetjük Sárospataki Albertet is. A befektetők között olyan ismert üzletemberek is megjelentek, mint Balogh Levente és Orbók Ilona.

Az első találkozón Fige Tímea mutatta be a Mobius nevű vállalkozását, amely a babaápolás új irányát képviseli. A Mobius egy multifunkcionális babaápolási eszköz, amely nemcsak kényelmes a szülők számára, hanem praktikus is, mivel többféle használati módot kínál. A bemutató során Fige Tímea elmondta, hogy az eszköz fejlesztése során a saját anyai tapasztalataira is támaszkodott, és azzal a céllal alkotta meg, hogy megkönnyítse a kisgyermekes családok mindennapjait.

Lakatos András a bemutató kapcsán megemlítette, hogy régebben a feleségével ők is használtak babahordót, amikor a gyerekeiket a hátukon hordozták. Ez a személyes élmény különösen közel hozta hozzá a Mobius ötletét, és elismeréssel beszélt a termék innovációjáról és hasznosságáról.

A találkozó során több befektető is érdeklődést mutatott a Mobius iránt, és Fige Tímea sikeresen megnyerte a cápák bizalmát, így befektetést kapott a projekt továbbfejlesztésére. A befektetők különösen értékelték a termék piaci potenciálját és a vállalkozó elhivatottságát.

Az évad további részében is izgalmas vállalkozások és történetek kerülnek bemutatásra, amelyek inspirációt nyújtanak mind a kezdő, mind a tapasztalt vállalkozók számára. A "Cápák között" műsor továbbra is fontos szerepet játszik a magyarországi vállalkozói kultúra fejlesztésében és a befektetési lehetőségek népszerűsítésében.

forrás: RTL

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás