promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina fotója felrobbantotta az internetet, a követők nem győzik dicsérni gyönyörű kislányát

Kulcsár Edina fotója felrobbantotta az internetet, a követők nem győzik dicsérni gyönyörű kislányát

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A kommentelők szerint Kulcsár Edina harmadik gyermeke olyan gyönyörű, mint az anyukája.​

Kulcsár Edina legutóbb az Instagram oldalán posztolt képet egyéves kislányáról, a kommentelők olvadoznak a fotó láttán, többen azt írták, hogy már most igazi modellként pózol a gyönyörűséges Amara. 

„Milyen kis gyönyörű!”

„Szebb nem lehetne, gyönyörű kislány, mindhárom gyermeked nagyon szép!

„Nagyon hasonlít rád, gyönyörű kislány...”

„Olyan mint egy angyal.”

„Sose szoktam kommentelni, de e mellett nem lehet elmenni szó nélkül, csodaszép Kislány Amara, sugárzik róla a boldogság”

– írták a szépségkirálynő követői a kislányról, aki Kulcsár Edina és Varga Márk, művésznevén G.w.M első közös gyermeke.

A csodaszép kislányról a minap egy rövid videót is feltöltött az anyukája, Amara egy jeges limonádénak tűnő italt kóstolgat és láthatóan az első pillanatban megdöbben az ízén, de gyorsan lecsap rá még egyszer és cukin fintorog is utána

Bizonyára sokan tudják, hogy Kulcsár Edina a negyedik gyermekével várandós, nyár végén érkezhet a baba. A kisfiú születését már nagyon várják a családban, Edina néhány napja azt írta a közösségi média oldalán, hogy ő valójában anyának született.

„Gyerekként sok dologban bizonytalan voltam, de egyet biztosan tudtam, hogy anyuka szeretnék lenni! Talán ezt a nézetet anyukámnak köszönhetem, a közöttünk lévő erős köteléknek, de az is lehet, hogy erre születni kell, legalábbis szerintem mind valamilyen céllal születünk és én az anyaságra tekintek így.  A 4. gyermekemmel a pocakomban azt gondolom, hogy én ezért is vagyok ezen a világon. Hogy ezeknek a csodás gyerekeknek a lehető legjobb anyukájuk lehessek”  – fogalmazta meg gondolatait az infleunszer anyuka.

A nagyobb család azonban nagyobb autót is igényel, Kulcsár Edina ezután kisbusszal jár majd.

Szükség volt már egy nagyobb autóra a luxus BMW helyett, a Kulcsár-Varga családban ugyanis néhány hónap múlva hat gyermektől lesz hangos a ház, hiszen Edinának van két nagyobb gyermeke Csutitól és G.w.M-nek is született két gyerkőce az előző élettársától, Nagy Melanie-tól.

Emellett van két nagytestű kutyájuk is, ezért a kisbusz egyik első útja a háziállat kozmetikába vezetett, hogy a cane corso-kat rendbe tegyék. 

„Sokáig nem tudtuk elvinni a kutyákat kozmetikushoz, mert nem volt a szállításukra alkalmas kocsi a háznál, de végre ezt is orvosoltuk” — számolt be Edina a fejleményekről.