promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Levente megdöbbentőt állít a fizetéséről: Kevesebbet keresek, mint egy kereskedő

Balogh Levente megdöbbentőt állít a fizetéséről: Kevesebbet keresek, mint egy kereskedő

Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Balogh Levente hihetetlen dolgot mondott a fizetéséről.

Hamarosan véget ér a Cápák között rekordhosszú 7. évada, ugyanis az RTL műsorújságjából kiderült, hogy ezen a héten nem kevesebb, mint három kiemelt műsoruk is távozik: nemcsak a Cápák között, de a The Floor, és a Gólkirályság is búcsúzik a nézőktől. Ez azt jelenti, hogy az RTL üzleti showműsorának jelenlegi évada 16 adásból állt. Viszont nem most láthatjuk utoljára Moldován Andrást, Balogh Leventét, Balogh Petyát, és a többi befektetőt, hiszen érkezik majd a Cápák között 8. szezonja, várhatóan valamikor 2025 év legelején.

A legutóbbi adásban több vállalkozás is elnyerte a Cápák tetszését, rögtön az elején egymásra licitáltak a befektetők, így aztán a vállalkozó hirtelen nem is tudta, hogy kit válasszon maga mellé. Ínycsiklandó főzőszószokat és krémeket kínálva érkezett a Cápák elé Fehér Melinda, aki Tunki-Tunki névre keresztelt üzletét szeretné tovább bővíteni. Moldován András még sosem csinált olyat, hogy meg sem várta a kóstolót, rögtön tett egy ajánlatot, amihez rövidesen Varga Eszter is becsatlakozott. Sárospataki Albert viszont húzott egy váratlant, ő kevesebb tulajdonrészt kért a 10 milliós befektetéséért, mint a Cápatársai, így aztán őt választotta a befektetők közül.


A másik vállalkozás, amire ráharaptak a Cápák, szintén Sárospataki Alberté lett; pontosabban az övé is, ugyanis Balogh Petya is beszállt mellé, tehát egy újabb közös bizniszbe fogott a két üzletember. Boros Csilla és Dessewffy Gábor az Okos HACCP bemutatásával léptek a Cápák elé, akiknek szerették volna megmutatni milyen nagy mértékben könnyíti meg a vendéglátásban dolgozók életét az általuk megálmodott szolgáltatás. Rendszerük használatával könnyen, gyorsan teljesíthetők azok a minőségbiztosítási napi rutinok, amelyek elengedhetetlenek minden vendéglátóipari egység működtetéséhez. Nem csoda, hogy annyira megtetszett Petyának és Albertnek.


Szokás szerint az adás végén bepillantást nyertünk a következő rész történéseibe, ami a 7. évad záróepizódja lesz. Ebben érkezik majd egy fiatal vállalkozó, aki szó szerint fogja majd idézni Balogh Levente egyik 2023-ban tett kijelentését; ez pedig megdöbbenti majd nemcsak a Vízkirályt, de Moldován Andrást is.

Ugyanakkor Balogh Levente tesz egy hihetetlen kijelentést a fizetésével kapcsolatban, ugyanis azt mondta, hogy kevesebbet keres, mint egy kereskedő. Hogy számokban kifejezve ez mit takar, az nem derül ki az előzetesből, de talán a vasárnapi adásban kicsit részletesebben is kifejti, hogy mit jelent nála azt, hogy a fizetése kevesebb, mint egy kereskedőé.