promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Groovehouse Judy csupasz kebleivel ér minket a Hajnal, igazi Vándorként legeltetjük szemeinket a kivilágított cicidombjain
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Durván bevállalós kép került elő Judyról, talán még 18-as karika is kellene rá.

Judy, eredeti nevén Kis Judit a magyar zenei élet egyik meghatározó alakja. 1974. október 30-án született. A Groovehouse együttes énekesnőjeként vált ismertté a '90-es évek végén és a 2000-es évek elején. Az együttes a magyar popzenei színtér egyik legsikeresebb formációja volt, több slágerrel és számos arany- és platinalemezzel büszkélkedhetnek.

Judy zenei karrierje fiatalon kezdődött. Gyermekkora óta vonzódott az énekléshez, és hamar megmutatkozott tehetsége. Az éneklés mellett táncolni is tanult, ami később színpadi jelenlétén is megmutatkozott. Az igazi áttörést azonban a Groovehouse együttes hozta meg számára, amelyet 1997-ben alapítottak meg a producer Gidófalvy Attila segítségével.

[[jakuzzi]]

A Groovehouse zenéjében az eurodance, a pop és a dance-pop elemei keverednek, ami rendkívül népszerűvé tette őket a fiatalok körében. Első nagy sikerüket a "Ha újra látom" című dalukkal érték el, amely 1998-ban jelent meg. Ezt követően sorra jelentek meg a slágereik, mint például a "Vándor" és a "Szívvel-lélekkel". A csapat sikere töretlen volt, Judy karizmatikus énekhangja és energikus előadásmódja pedig kulcsfontosságú szerepet játszott ebben.

[[nyaralas]]

Judy életében azonban nem csak a zene kapott fontos szerepet. 1998-ban súlyos autóbalesetet szenvedett, amely során súlyos sérüléseket szenvedett. Az orvosok több műtétet hajtottak végre rajta, és hosszú hónapokig tartott a felépülése. Ez az időszak komoly próbatétel volt számára, de kitartása és a zene iránti szenvedélye segítette őt a felépülésben. A baleset után Judy visszatért a színpadra, és tovább folytatta zenei karrierjét, bizonyítva ezzel, hogy milyen erős és elkötelezett személyiség.

Frissen közzétett fotóin igen merész szerelésben pózolva mutatta meg hibátlan alakját - a mi és olvasóink legnagyobb örömére:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás