promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnősült SP, gyönyörű fiatal nőt vett feleségül a 2000-es évek tinibálványa
Borítókép:  ReflektorOnline/Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szombaton volt Éder Krisztián, azaz SP pazar esküvője.

SP a 2000-es évek egyik nagy tinibálványa volt, meghatározó szereplője volt a magyar popzenének, aztán felhagyott az énekléssel, és fotósként kezdett el tevékenykedni. Egy ideje Magyarországról is elköltözött, New Yorkban találta meg a számításait, azonban most haza kellett jönnie, hiszen családja és barátai körében ünnepelte az esküvőjét a hétvégén.

A Promotions értesülései szerint Éder Krisztiánnak szombaton volt az esküvője; a vendégek közül többen is nem nyilvános felvételeket tettek közzé a saját oldalaikon a boldog nap egyes pillanatairól.

Éder Krisztián tavaly szeptemberben jegyezte el barátnőjét, Brooke-ot, akivel ritkán oszt meg közös fotót az Instagramon. Azonban a lánykérés után több képet is feltett egy 24 órás Insta Story-ba: ezek közül az elsőn egy mosolygós, barna hajú, fiatal nő volt, maga a boldog menyasszony, és egy felirat angolul:

„El sem tudta hinni...”

A második képen pedig folytatódott a mondat, szintén angolul írta ki:

„El sem tudta hinni, hogy igent mondott”.

Ezt a sztorit egy közös szelfivel zárta, ez azért volt különleges, mert alig lehetett friss fotót látni SP-ről, amióta visszavonult a zenéléstől. Krisztián lassan 10 éve él Amerikában, ahol befutott fotósként dolgozik - többek között a Ray Ban márkának is csinált már képeket.

A Promotions értesülései szerint Éder Krisztián és Brooke esküvője nagyon jól sikerült, a násznép sokáig ünnepelt az ifjú párral. Azt nem tudni, hogy SP és felesége hova mennek nászútra.

Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik!

(Fotó: ReflektorOnline/Instagram)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás