promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó hasonmása könnyűvérű plázacicaként ágyba csalogatta VV Gerit, a beköltözés után akcióba lendültek a paplan alatt
Borítókép:  rtl.hu/femina
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A ValóVilág villájában esett egymásnak a paplan alatt a lábujjfétises szépfiú és a tanuláshoz lusta plázacica.

Elindult az RTL+-on a ValóVilág 12. évadja, aminek műsorvezetői között komoly személyi változás történt, ugyanis oly sok év után lecserélték Nádai Anikót, és berakták Megyeri Csillát Puskás-Dallos Peti mellé. Ennek a váltásnak nagyon nem örülnek a nézők, szerintük Csilla teljesen alkalmatlan arra, hogy bármilyen műsort elvezessen; sokan hiányolják már Nádai Anikót.

Viszont helyette beköltözött a villába a hasonmása, ugyanis van egy villalakó, aki a megszólalásig hasonlít a Házasodna a gazda műsorvezetőjére. VV Reni az elsők között költözött be a ValóVilág villájába, mégpedig a lábujjfétises VV Gerivel. A beköltözés napján a két fiatal már szemezett egymással, VV Geri alaposan szemügyre vette VV Reni lábujjait, és megállapította, hogy nagyon szépek, szóval ez már egy jel volt arra, hogy ők bizony egymásra fognak találni a villában.

Nem is telt bele sok időbe, mire a fiatalok egymásra hangolódtak, mondjuk VV Reni hamar magába bolondította mindegyik fiút azzal amilyen táncot lejtett a villa udvarán található oszlopon. Bár mindenkinek csorgott a nyála, Reni kifejezetten Gerinek táncolt, neki csapta a szelet, a fiatalember pedig nem is akart ellenállni a kísértésnek. Bár Reni eleinte a kisöccseként tekintett Gerire, ezen hamar túllépett, és akkor már készen állt arra, hogy az ágyba csalogassa a fiút.

Miután túl voltak néhány beszélgetésen és együtt alváson, egymásnak estek a paplan alatt, heves csókcsatát rendeztek; de hogy mi történt még, azt csak a ValóVilág nézői tudhatják, hiszen ez az évad már csak az RTL+-on fut, így aztán nem is tudunk adásrészleteket megosztani; egyedül egy kifotózott jelenetképpel tudunk szolgálni.

(Fotó: RTL/Screenshot)

VV Renivel egyébként a napokban készült egy rövid videó, amiben kérdésekre válaszolt az életével kapcsolatban. Ebben kiderült többek között, hogy azért nem lett belőle ügyvéd, mert rájött, hogy ahhoz nagyon sokat kellene tanulnia, de nem volt ehhez túlzottan kedve. Szabadidejében imád kirándulni, kondizni, lovagolni - eddigi legemlékezetesebb randija is pont a lovagláshoz kötődik; ezt is elmeséli az alábbi videóban, illetve azt is megosztja, hogy miért kellett egyszer teljesen meztelenül üldöznie a ruháit.

Ha csak ránézünk, láthatjuk, hogy VV Reni kísértetiesen hasonlít Nádai Anikó, gyakorlatilag a hasonmása, csak Anikónak nincsen fogszabályzója.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás