promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hazai híresség képe jelent meg New York legforgalmasabb pontján gigantikus méretben, szenzációs videó érkezett
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Milliók láthatták a szenzációs videót.

A világon nincs is ismertebb magyar ember az internet virágkorában, mint Hide the pain Harold, azaz Arató András, aki egy szenzációs internetes mémnek köszönhetően lett elképesztően ismert világszerte. A nyugdíjas villamosmérnök rengetegszer tűnik fel hazai és külföldi reklámokban is, nagyon sokszor láthatjuk Magyarországon is, ám ha a világon bárhol is vagyunk, szinte biztos, hogy Hide the pain Harold neve hallatán az emberek azonnal tudják, hogy kiről van szó.

Hívhatjuk őt a legismertebb magyarnak is.

Korábban a világhírű Buzzfeed is készített vele egy riportot, amelyet több millióan láttak világszerte.

Az Instagram-on több mint 600 ezer követője van, és rendszeresen is posztol képeket magáról, illetve a különböző reklámokból is, amelyekben szerepel. Ezekből már rengeteg van, nagyon sokat pedig itthon nem is ismerünk, ám simán előfordulhat, hogy épp külföldön tartózkodva, nyaralva vagy üzleti úton, egyszer csak megjelenik előttünk a legismertebb magyar. Külföldön is több cikk foglalkozott már Arató András történetével, hogy ismerte őt meg a világ, egy profi fotós vette fel vele a kapcsolatot, miután látta azokat a szelfiket, amelyeket a későbbi Hide the pain Harold töltött fel magáról az internetre.

Korábban arról is beszámolt a sajtó, így az RTL-en is lehetett hallani, hogy Hide the pain Harold igazán nagyban gondolkodik, mint azt hallani lehetett, a menedzsmentje még filmstúdiókkal is tárgyalásokat folytat, hogy filmet készítsenek az életéről.

Arató András most egy olyan reklámban kapott szerepet, amely bizony a világ egyik legforgalmasabb pontján, New York-ban, a Times Square-n is megjelent, és erről maga Arató András is posztolt egy képet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás