promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlanul elhagyta Magyarországot az ismert színészházaspár, döntésükben szerepet játszott a politika is
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Chicagóban adott exkluzív interjút Vujity Tvrtkonak.

Vujity Tvrtko legújabb interjúját a sokmilliós Chicagóban készítette el az ismert magyar színészházaspárral, Polyák Lillával és Gömöri András Mátéval. A színézházaspár sikereik csúcsán, a többség számára váratlanul hagyta el Magyarországot. Úgy döntöttek, hogy elköltöznek hazájukból, méghozzá szinte a világ végére, Kanada legnagyobb városába, a magyar fővárostól, Budapesttől 7200 kilométerre fekvő Torontóba.

Vujity Tvrtko az interjúban többek között azokra a kérdésekre keresi a választ, hogy miért döntöttek így.

A miértekről, az álmokról és a vágyakról, illetve a hirtelen újrakezdett életükről ők maguk beszéltek Vujity Tvrtko kamerái előtt egy chicagói felhőkarcoló negyvenhetedik emeletén:

Az interjúból többek között az is kiderül, hogy sok-sok hullámban érett meg az ötlet a költözésre, hiszen Polyák Lilla és Gömöri András Máté évek óta napirenden tartották a témát. Volt szó Bécsről, Londonról és Berlinről is a költözés kapcsán, ám mégis egy nagyobb léptékű változtatás mellett döntöttek.

Mégis miért pont a tengerentúlra esett a választásuk?

Az interjúból azt is megtudhatjuk, hogy a nagy választásban a kíváncsiság is szerepet játszott, Torontó pedig egy ismerős révén jött be a képbe.

A házaspár azt is felhozta az indokok között, hogy a gyerekek már korábban is beszéltek nekik arról, hogy ők külföldön szeretnének egyetemre járni. Ám aláhúzták, hogy nem egyik pillanatról a másikra jött az elhatározás. Mint mondták, folyamatosan telítődött a pohár, míg végül a költözés mellett döntöttek. Nehéz évek vannak mögöttük Magyarországon, és az ő szakmájuk nagyon megsínylette a Covidot is, de a beszélgetés során említették a motiváció hiányát, illetve a magyar politikát is, amely nagy szerepet játszott abban, hogy végül meghozták a nagy döntést.

A beszélgetés közben azt is megígérték, hogy a magyar közönség a távolság ellenére látni fogja majd őket.

De az interjú legizgalmasabb része mégis az, amikor arról mesél a házaspár, hogyan telnek a mindennapok Torontóban, hogy milyen az újrakezdés egy másik kontinensen, és hogy örökre ott maradnak-e.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás