promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült hogyan érzi magát jelenleg a rákbeteg Károly király, már a kezeléseket is elkezdhették II. Erzsébet fiánál?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Károly király most megszólalt és azt is elmondta, hogyan érzi magát.

Károly király megszólalt a betegségével kapcsolatban és egy hosszabb közleményt adott ki. Mindez azután történt, néhány nappal ezelőtt nyilvánosságra hozta, hogy daganatos megbetegedést diagnosztizáltak nála. A megszólalásában most a brit nyilvánossághoz intézett üzenetet és II. Erzsébet fia „szívből jövő köszönetét” fejezte ki azoknak, akik üzeneteket küldtek neki. Azt is megfogalmazta, hogy mennyire jó volt látni, hogy betegségének megosztása hogyan segített rávilágítani a problémára. 

Szeretném őszinte köszönetemet kifejezni a sok támogató üzenetért és jókívánságért, amelyet az elmúlt napokban kaptam. Amint azt mindazok tudják, akiket sújtott a rák, az ilyen kedves gondolatok a legnagyobb vigasz és bátorítás. Ugyanilyen megnyugtató hallani, hogy saját diagnózisom megosztása miként segítette elő a közvélemény megértését, és rávilágított mindazon szervezetek munkájára, amelyek a rákos betegeket és családjaikat támogatják az Egyesült Királyságban és a világban. Fáradhatatlan törődésük és odaadásuk iránti egész életen át tartó csodálatom személyes tapasztalataim eredményeként még nagyobb

- olvasható a közleményben. 

A király úgy tűnik, hogy a pihenésre összpontosít, hogy felkészüljön a további kezelésekre, miközben a norfolki birtokán lábadozik. Állapotát a londoni klinikán egy prosztata-megnagyobbodás miatti műtét során fedezték fel a múlt hónapban. A múlt hétfőn megkezdte a rendszeres kezeléseket is, és elhalasztotta a közfeladatokat, bár a miniszterelnöknél – eleinte telefonon – folytatni kívánja heti audienciáját. Azt azonban nem hozták nyilvánosságra, hogy a brit uralkodó pontosan milyen rákbetegségben szenved. Továbbá Katalin hercegnéről sem lehet tudni egyelőre semmit, aki nemrég egy hasi műtéten esett át és egészen húsvétig nem is fog hivatalos eseményen megjelenni. Azt azonban lencsevégre kapták, ahogy elhagyja a kórházat, a felvétel az alábbi videóban látható:

Forrás: Daily Star

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás