promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra börtönbe került Ambrus Attila, egy játék miatt zárták rácsok mögé a Viszkist
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ambrus Attila visszakerült a rácsok mögé.

Ambrus Attila nevét az egész országban megismerték, mikor a 90-es években 30 bankot, postát, és utazási irodát fosztott ki. A Viszkis ragadványnevet onnan kapta, hogy a rablások előtt mindig whisky-t ivott egy közeli kocsmában. Miután elfogták a román-magyar határon, 10 évre börtönbe zárták. Itt aztán olyannyira elmerült a kerámia világában, hogy mikor 2012 januárjában szabadult, rögtön elkezdett keramikusként dolgozni. Azóta is ezt a szakmát űzi, nemcsak a webshopjában lehet rendelni a szebbnél-szebb termékeiből, de a piacra is rendszeresen kimegy, hogy ott árusítsa őket.

Persze nem veszi zokon, ha valaki egy olyan reklámra kéri fel, aminek köze van a rácsokhoz; tavaly például egy kerítést és rácsokat gyártó cég kereste őt meg a reklámkampányukhoz.


Ambrus Attila most ismét visszakerült a börtönbe, ugyanis felkérték, hogy teszteljen egy újonnan nyílt szabadulószobát Kapuváron, ami a börtöntematikára épül. A Viszkisnek igencsak meggyűlt a baja a feladatokkal, azt mondta, ha a lányok nem lettek volna a csapatukban, akkor a fiúk semmire sem jutottak volna. Attila szerint "még Jézus is hamarabb feltámadt volna, minthogy ő kiszabadult volna onnan".

„Egy sudoku rejtvény volt a legnehezebb feladvány nekem, mert ez valahogy kimaradt az életemből. De alapvetően nagyon jó élmény volt, ez volt a második szabadulószobás kalandom, de nagy élmény volt, mert nagyon emberközeli az egész, igazi csapatépítő program”

- mondta a Blikk-nek a Viszkis.

Az Esterházy Pál sétányon található Élmények Pincéjében található szabadulószobák tulajdonosa elárulta a lapnak, hogy mikor már kipattant a fejükből az ötlet, hogy egy börtönös szobát csinálnak, eldöntötték, hogy mindenképpen meghívják ide Ambrus Attilát. Ráadásul a látogatása miatt még egy egész napos rendezvényt is szerveztek, ahol volt whiskykóstolás, róla szóló kvízest, vacsora, és VR-termi játékok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás