promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali változást jelentett be a TV2: fontos műsor nem kerül adásba
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy fontosnak vélt műsor nem kerül adásba novembertől a TV2-n. 

Az ősszel berobbantak a kereskedelmi tévékhez az esti műsorok. Az RTL a jól megszokott Nyerő Párossal tért vissza a nyár után, ezenkívül a Survivor is helyet kapott a sorban. A TV2 hétköznap esténként az Ázsia Expresszt sugározza, valamit a Nagy Ő adásait is végigkísérhetik a nézők.

A TV2-nek pedig már megvolt a forgatóköny azután, ha novemberben véget ér a Nagy Ő Jákob Zolival, de úgy tűnik az ezután következő műsorukat elhalasztják. 

A SorozatWiki számolt be arról, hogy a társkeresőt egy újabb társkereső váltotta volna, méghozzá a Házasság elsőre látásra című műsor. Ehelyett november november 6-án érkezik a Párharc 3. évada, amely hasonló igencsak hasonlít a RTL-en futó Nyerő Pároshoz.

A lap szerint az idei ősz egyik fő újdonsága lett volna a csatornán a Házasság első látásra, amely legutóbb 2017-ben az akkor még RTL Klub műsorai között volt látható. Januárban azonban már felkerült egy előzetes a TV2 Play videói közé, a reménytelen társkeresők pedig jelentkezhettek is a műsorba, hogy úgy házasodjanak össze, hogy előtte egyáltalán nem látták egymást. 

A párkereső műsort már harminc országban sugározták, a benne szereplők pedig szinte átugorják a a klasszikus értelemben vett ismerkedést. Arra vállalkoznak, hogy teljesen vakon, egy szakértői csapat által számukra ideálisnak talált partnerrel az első találkozásukkor összeházasodnak. Az RTL-en vetített műsor részeiben jó pár példa volt arra, hogy ez nem mindig bizonyul jónak. Történt ugyanis egy olyan eset is, hogy a menyasszony zokogásban tört ki, amikor meglátta a vőlegényét, hamar válás is lett a vége az egésznek.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás