promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bicskanyitogató képet rakott ki a gyerekeiről Horváth Éva, viccnek szánta, de nagy port kavart vele
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva csak viccnek szánta, de az emberek alaposan kiosztották miatta.

Horváth Éva első gyermeke, Kristóf 2017. május 1-jén született meg, Alex pedig kicsivel több mint két évvel ezelőtt, 2021. augusztus 28-án jött a világra. Az egykori szépségkirálynő nagyobbik fiával együtt szerepelt a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában, ahol Kristóf olyan aranyosan válaszolt Ördög Nóra kérdéseire, hogy mindenki megmosolyogta a stúdióban.

Például amikor a műsorvezető megkérdezte tőle, hogy édesanyja mi szeretett volna lenni kiskorában, Kristóf egyből azt válaszolta, hogy királynő. Erre Horváth Éva így reagált:

„Kicsim, dehát anya mindig királynő volt”


Horváth Éva sztárcsemetéi úgy nőnek, mint a gomba, és úgy tűnik, mindenfajta csibészkedésben benne vannak az anyjukkal. Nemrég Éva egy olyan képet tett ki a közösségi oldalára, ami első ránézésre igen félelmetesnek látszik, hiszen látszólag egy emeletes társasházról lógnak lefelé mindannyian, de természetesen ez nem így van.

Horváth Éva a vicc kedvéért rakta ki ezt a számára kedves képet, és kikérte a követői véleményét, hogy ők milyen címet adnának neki. Persze voltak, akik rögtön adtak címötleteket, de akadtak bőven olyanok is, akik kiakadtak a fotó miatt. Egyesek szerint az édesanya bicskanyitogató képből akart poént csinálni, ráadásul nagyon sok ilyen tragédiáról lehet hallani mostanában a hírekben is.

„Ez borzongató. Nem kelt jó érzést. Sőt! Túl sok volt mostanság, ami valóság volt”

„Még viccnek is rossz! Látványnak pedig hátborzongató, szörnyű !! De miért is kellett ilyen fotó?!”

„Kicsit ijesztő”

- írták a kommentelők Éva képe alá.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás