promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerelmi horoszkóp: a nyilas szerelem beteljesedik, a szűz szeretőhöz jár, míg a rák legrosszabb rémálma válik valóra és ezer darabra törik a szíve
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerelmi horoszkópunk segít eligazodni az érzelmek viharában. Keresd ki milyen jegyű a párod és kiderül mi vár rátok.

Tanácstalan vagy a szerelemben, esetleg párkapcsolati problémáid akadtak? A csillagok most megmondják mit kell tenned és azt is megüzenik, ha jó hírt kapsz, esetleg a legrosszabbra kell készülnöd.

Itt most nem a te, hanem a kiszemelted csillagjegye számít. Szerelemre fel!

Kos (március 21 - április 19)

A Kos szerelem kemény dolog és valószínűleg te is elfáradtál már benne. Állítsd a kedvesedet válaszút elé és döntsön: vagy hajlandó figyelembe venni az érzéseidet és jobban törődni veled, vagy pedig mutasd meg merre van az ajtó. Hajlamosak fejjel menni a falnak, így lehetséges, hogy elsőre vagdalkozni fog, de hagyj neki időt, hogy meghozhassa a döntést: marad és változik, vagy elenged téged.

Bika (április 20 - május 20)

Bika kedvesed néha nagyon tufa tud lenni és kifejezetten idegesíthet a lustasága és a kényelmessége. Ideje eldöntened, hogy elfogadod-e őt így, vagy új csillagjegyű szerelem után nézel. Nem érti mi a problémád vele és nem is igazán tudna megváltozni, mivel ő nem gonoszságból csinálja ezt, szimplán nem ugyanazok a dolgok idegesítik, mint téged.

Ikrek (május 21 - június 20)

Ha a szerelmed ikrek, akkor jó eséllyel most minden adva van ahhoz, hogy meg tudjátok beszélni a kisebb konkfliktusokat és szárnyaljon a kapcsolatotok. Most van itt az ideje egy welness hétvégének, esetleg valami olyan közös hobbit kezdjetek, amibe régóta bele akartok vágni. Csupa boldogságban lesz részetek, tegyetek most félre minden mást és koncentráljatok egymásra.

Rák (június 21 - július 22)

Ha a párod rák, akkor rossz hírünk van, amit valószínűleg már te is tudsz: régóta szakítani akarsz vele, mert nem érzed már azt, amit kellene, a viszonyotok inkább baráti. Azonban tudod, hogy oda van érted és nagyon érzékeny, így nem mersz neki fájdalmat okozni. Hidd el, ebben mindketten csak szenvedtek hosszútávon, így ültesd le őt megbeszélni a dolgokat és igyekezz a lehető legkevesebb sérülést okozni.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22)

Egy ideje mintha kihűlt volna a szenvedély a kapcsolatotokban, nemde? Muszáj lesz magasabb fokozatba kapcsolni, mert különben elvesztitek egymást oroszlán kedveseddel. Még nem késő semmihez, kicsit csinosítsátok ki magatokat és beszéljétek meg, hogy tudatosan odafigyeltek majd a testiségre. Ez nem egyikőtök, vagy másikótok hibája, mindketten belekényelmesedtetek a kapcsolatba.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

Gyanakszol egy ideje a szűz párodra igaz? Sunyi eltűnések, lekódolt mobiltelefon és a jelek egyre egyértelműbbek. Sajnos a csillagok is ezt támasztják alá, a párod bizony kifele tekintget a kapcsolatból. Mivel kényelmes neki az otthon melege, így nem fog lépni, neked kell meghozni ezt a döntést. Nem elegáns és nem kellemes, amit veled csináltak és még az is valószínű, hogy téged visel majd meg jobban a szakítás.

Mérleg (szeptember 23 - október 22)

Ha párkapcsolatban vagy egy mérleg jegyű emberrel, akkor semmilyen extrém történés nem várható, azonban ha kerülgetitek egymást valakivel, akkor már egészen mást mondanak a csillagok. Küldj egyértelműbb, apróbb jeleket, mert most minden egyben áll ahhoz, hogy bteljesedjen ez a kapcsolat és megnézzétek, hogy hogyan is tudna a ti kettőtök párosa működni.

Skorpió (október 23 - november 21)

Mindenképpen vissza kell venned a maximum hatásfokból, amin pörögsz. Skorpió párod teljesen odaáig van érted, de értelmezhetetlen neki az az érzelmi ámokfutás amit csinálsz. Nagyon temperamentumos, de a kedvedért visszafogja magát, viszont nem lehet sokáig elfojtani a sérelmeket és robbani fog. A skorpiók pedig nem sokáig szoktak egyedülállóak lenni.

Nyilas (november 22 - december 21)

Igazi se veled se nélküled kapcsolat a tiétek- Húzd meg, ereszd el, meneklés, megállás. Kész érzelmi hullámvasút egy nyilast szeretni. Jó hírünk van: szerelmed most készen áll a kapcsolatra és kész megkomolyodni, miattad. Használd ki ezt az időszakot és próbáld meg "befogni a hálódba". Ha madarat szeretsz égbolt legyél, ne kalitka, de ezt már tudod: hiszen éppen a szabadságvágya miatt szerettél belé.

Bak (december 22 - január 19)

Bak kedvesed most inkább a karrierjére koncentrál, igaz? Te pedig elhanyagolva érzed magad. Sajnos nem tévedsz, valóban a munka neki az elsőszámú prioritás és ha nem tudod elfogadni a maximalizmusát etéren, akkor sajnos el kell őt engedned. Szeret téged, de a feje tele van határidőkkel, feladatokkal és megbeszélésekkel, így a legtöbb amit tehetsz, hogy támogatod ebben, remélve, hogy jön majd egy nyugisabb időszak.

Vízöntő (január 20 - február 18)

Problémák vannak közted és vízöntő páraíd családja között, ő pedig nem nagyon akar a te oldaladra állni. Nehéz helyzet. Szépen és finoman el kell kezdened meghúzni a határaidat, azonban a határozottságodból ne veszíts. Erővel itt már semmire nem mész nála, csak a tiszta kommunikáció segíthet. Ha továbbra sem mutat semmilyen változást, akkor hagyd a kapcsolatot, megérdemelsz valakit, akinek a családja nem bánt téged.

Halak (február 19 - március 20)

Valami probléma van közted és halak kedvesed között igaz? Remekül elbeszélgettek, sokat nevettek, gondoskodtok egymásról, de ha egy szóval kéne jellemezni a kapcsolatotokat, az inkább barátság lenne. Nem szégyen ez, a halak bohókássága nem való mindenkinek, hidd el, ha különváltok is megmarad majd a barátságotok és ő sem fog sokáig búslakodni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás