promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hódi Pamela átlátszó ruhában mutatkozott nyilvános helyen, minden látszódott alatta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hódi Pamela átlátszó ruhában mutatta meg magát.

Hódi Pamela egy ideje nem szerepelt képernyőn, de most ismét igent mondott a TV2-nek, hogy a Mutasd a hangod vendége legyen. Hódi Pamela legutóbb a hot! magazinnak mesélt arról, hogy mennyire értik, és ismerik egymás gondolatait a férjével, Bencével; szerinte ez a kulcsa annak, hogy ennyire összetartó, harmonikus kapcsolat van köztük.

„Nem is veszünk össze semmin: ha valamiben nem is egyezik a véleményünk, azt megbeszéljük, esetleg alszunk rá egyet, hogy tisztább fejjel lássunk, egyeztetünk, és máris túllépünk rajta”

Pamela és Bence nemsokára egy igen fontos évfordulót fognak ünnepelni, hiszen most lesz 6 éves a kapcsolatuk, ami "rekordnak" számít mindkettőjük életében: a múltban egyaránt 5 és fél évig tartott a leghosszabb párkapcsolatuk. Pamela szerint a tartós kapcsolat egyik legfontosabb része, hogy az ember megtanulja maga elé helyezni a másikat - és ez nálunk kölcsönösen megvan.

A kétgyerekes édesanya még mindig fantasztikus formában van, amit rendszeresen meg is mutat a követőinek a saját közösségi oldalán. Nemrég egy fotózáson vett részt, amihez igen izgalmas ruhát vett fel. Pamela átlátszó nadrágot visel rajta, így alatta mindent látni lehet.

Hódi Pamela nemrég újra kés alá feküdt, ismét a melleit műttette meg, amiket azóta is gyakran mutat meg a saját oldalán. Ezekből is láthattok néhányat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás