promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emily Ratajkowski hatalmas melleit egy zöld sál tartja csak össze, a modell teste szülés után is tökéletes
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emily Ratajkowski anyaként is sokat ad a külsőre, így bulizik, mikor kimenőt kap.

 

Emily Ratajkowski nevét akkor jegyezte meg a világ, mikor a Blured Lines klipjében illegette magát az énekesek mellett, azóta folyamatosan a figyelem középpontjában van a különösen vonzó szupermodell.

Ratajkowski a modellkedés mellett a színészi pályánis kipróbálta magát, és olyan filmekben szerepelt, mint David Fincher Holtodiglanja,  vagy a Miénk a világ című Zack Efron mozi. Ennek a ellenére mégis a modellkedés maradt a fókuszpontjában, és ez még azután sem változott, hogy 2021-ben életet adott gyermekének. A rajongók egyszerűen nem engedik, hatalmas rajongótáborra tett szert azzal, hogy aktív résztvevője a közösségi médiának. Gyakran oszt meg szexis fotókat és képeket Instagramján, ami alaposan megmozgatja a rajongók fantáziáját.

Emily Ratajkowski szerelmi élete ismertebb nevekkel is összefonódott. 2018-ban meglepetés házasságot kötött Sebastian Bear-McClard filmszakemberrel. Bár a szupermodell szerelmi élete sok nyilvánosságot kapott, ő és férje mindig is igyekeztek magánéletüket privátban tartani, és csak azt osztják meg a közösségi médiában, amit szeretnének.

A pár szűk baráti körben mondta ki egymásnak a boldogító igent, és azóta is boldogan élnek együtt. Első közös gyermeküknek nem éppen hétköznapi nevet választottak: Sylvester Apollo Bear-ra keresztelték a csöppséget, akinek a nemét sem határozták meg. Elég sokan meghökkentek, mikor a pár úgy nyilatkozott, hogy gendersemlegesként szeretnék nevelni a gyereküket, aki majd eldönti, hogy férfi vagy nő akar-e lenni, mikor felnő. Erre most inkább nem is mondunk semmit, inkább nézzük ezt a zöld ruhát.

Emily a legutóbbi fotóján egy vadító zöld ruhában pózol, amely izgatóan körbeöleli a melleit, egyszerre mutatva sokat és hagyva helyet az ember fantáziájának. A modell a Music Television (MTV) díjátadó estjén rúgott ki kicsit a hámból, a Video Music Awards (VMA) vörös szőnyegén minden szem rá szegeződött. Meg is tudjuk érteni, mivel nekünk is nagyon tetszik ez a ruha.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás