promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi hármas ikreivel hátat fordít Magyarországnak, az énekesnő rajongói elárasztották a kommentszekciót
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarország egyik legelismertebb énekesnője, Rúzsa Magdi, nemcsak a zenei színtér ékköve, hanem immár másfél éve anyaként is ragyog. Ekkor adott életet három gyermeknek, és ezzel új fejezet kezdődött az életében. De ma ismét olyasmi történt, amire korábban még nem volt példa a színésznő életében.

Gyermekeivel elhagyják Magyarországot.

De ne szaladjunk ennyire előre. Rúzsa Magdi már évek óta a magyar zenei élet meghatározó alakja. A hangja, az érzékeny szövegek és a kivételes előadói képességei révén nemcsak Magyarországon, hanem a határainkon túl is elismert művész. A színpadon való ragyogása mellett tavaly egy másik szerepbe is belecsöppent: az anyaságba, ami az élet egyik legnagyobb kihívása. De Rúzsa Magdi ezidő alatt hírnevét és karrierjét sem hanyagolja el emiatt.

Továbbra is aktív az énekesi pályán, és rajongói már alig várják, hogy újabb dalaival örömet szerezzen nekik. Rúzsa Magdi már egy új életszakaszában tart, és minden bizonnyal a zenei és személyes életében is új lendületet és inspirációt talál az új családi körülményekben, amiket mostanra biztosan meg is szokott.

Tavaly februárban, mikor az énekesnő három csemetének adott életet, hivatalos közösségi média oldalán osztotta meg a rajongóival a jó hírt, akik örömmel fogadták a hírt és áradó szeretettel és gratulációval lepték el a kommentfalakatt. Az idő azonban elképesztően gyorsan repül, a csöppségek már másfél évesek is elmúltak.

Éppen ezért döntött úgy a Rúzsa család, hogy az egész éves fáradalmakat ideje kimenni, és már a gyerekek is megnőttek annyira, hogy ezt külföldön tehessék meg, a kíváncsiskodó tekintetek nélkül. Ezt Magyarországon nyilván nem tehetnék meg, hiszen Magdit minden magyar rögtön felismeri, az énekesnő családjának azonban most egy alapos pihenőre van szüksége. 

Éppen ezért döntöttek úgy, hogy Róma lesz az új uticél.

Rúzsa Magdi a budapesti Liszt Ferenc repülőtér VIP-pihenőjéből lőtte az alábbi fotót, amelyben elárulta, hogy az egész család izgul, mert most először fognak repülni a kicsikkel, Kevével, Zalánnal és Lujzával. 

Juhuuuuu első nagy utazás és közös repülés!!! (…) Elutaztak a cucááák. Reszkess Róma, jönnek a Cimonkák

- írta az énekesnő az Instagram-oldalán. A rajongók ismét elárasztották a kommentszekciót, nem győzték küldözgetni a píros szívecskéket, annyira osztoztak Rúzsa Magdi örömében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás