promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Moore melltartó nélkül és nyitott blézerben jelent meg a milánói divathéten, a színésznő megmutatta csupasz mellkasát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sztriptíz egykori ikonja Donatella Versacevel és kiskutyájával pózolt melltartó nélkül egy lenge blézerben.

Demi Moore melltartó nélkül jelent meg a milánói divathéten, ahol egy lenge blézerben mutatta be kortalan idomait a sztárokkal teli eseményen. A 60 éves barna szépség, aki leginkább a Ghost és a Sztriptíz főszereplésével vált ismertté, szenzációsan nézett ki, ahogyan kutyájával, Pilaffal végigsétált a bemutatón - adta hírül a Mirror.

Az új-mexikói születésű színésznő dekoltázsa mellett megmutatta arany díszítésű egyedi blézerét, amihez egy szintén díszes arany nadrágot párosított. A nadrág vékony rojtos anyagból készült, amelyek kíváncsian imbolyogtak a sztár minden egyes lépésénél, ezzel is odavonzva a fotósok tekintetét. Demi a haján viszont egyáltalán nem kívánt változtatni, meghagyta hollófeketének szögegyenesre fésülve, ami a ruhakölteményével együtt csillogást hozott az estébe.

Demi Moore ezzel a szolíd, de mégis berobbanóan szexi megjelenéssel kívánta megmutatni, hogy szépsége sminkek és kiegészítők, valamint ékszerek nélkül is sugárzik, ugyanis sem a körmeit nem festette ki, sem fülbevalót nem hordott, éppenhogy csak egy kis alap volt az arcán, gyöngyházfehér fogai csillogását pedig a rúzs hiánya is csak erősítette.

Az est fénypontját pedig az a pillanat koronázta meg az eseményen, amikor Donatella Versacevel fotózkodott, amit Instagram oldalán is közzétett. Úgy fogalmazta meg, hogy ez volt Pilaf legnagyobb estéje (utalva kezében tartott szeretett kiskedvencére), valamint igazán exkluzív és impozáns társasággal ülhetett együtt és vehetett részt az eseményen, akikkel nem utolsó sorban még egy rögtönzött kutyabulit is tartottak.

Megemlítette Kim Jones és Pier Paolo Piccioli divattervezőket, Simona Caggiát és természetesen Donatella Versaccet is, akit vélhetően divatdiktátorként senkinek sem kell bemutatni még akkor sem, ha a kifutót nem ismerik, ruháit minden bizonnyal igen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás