promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az 56 éves Marjai Judit fele annyinak sem néz ki, feszes melleivel még mindig hódít
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marjai Judit művészfotói világszerte váltak népszerűvé, modelléletét mint azt napi szinten látjuk közösségi oldalán, semmiért sem cserélné el. Legutóbbi instagram posztja pedig kicsit visszakalauzol minket a múltba, rajongói nem kis örömére.

A 80-as években nagy népszerűségre szert tett dögös művésznőt láthattuk már a tv képernyőjén műsorvezetőként, hallhattunk ellenálhatatlan hangját a rádióban, olvashattuk sajátos és egyedülálló művészet különböző írásaiban és számtalan receptet is elleshettünk tőle gasztroblogján keresztül. Nem utolsó sorban pedig megszámlálhatatlan plakátnak volt ő a reklámarca, így a mai napig is egy bizonyos terméről vagy nosztalgikus érzésről sokaknak ő jut eszébe.

Az internet térhódításával és a közösségi média elterjedésével Judit talán még nagyobb népszerűségnek is örvend, mint valaha, ugyanis rajongók ezreivel bővült követő tábora azóta. Ez már csak azért is lehet örömhír, mert így önszántából is betekintést enged nyújtani mindennapjaiba, ami sok esetben nem csupán csak érdekes, de felettébb szexi is, maga mögött hagyva ezzel nemes egyszerűséggel fiatal és sikeresnek mondható modelleket is akár.

Legalábbis rengeteg követője ezen a véleményen van, sokszor hasonló kommenteket is elcsíphetünk közösségi oldalain ezt a témát ecsetelgetve. Judit még így is megmaradt annak a szerény, de mégis vagány csajnak, aki mindig is volt és a legnagyobb öröm az egész történetben, hogy mindig belefűz egy-egy műveltségi aspektust bejegyzéseibe.

Most sem történt ez másképpen lehutóbbi posztjában, ugyanis mindamellett, hogy feszes melleitől jóformán szétpattant az éppen viselt otthonkája, még egy teljes történetet is elmesélt a ruhadarabról.

Leírásából megtudtuk, hogy egy piros nejlon munkaruhát viselt, amely a Kádár-korszak közkedvelt ruhadarabja volt, nagy zsebekkel készült és a szabásáráa is külön kitért, a pamut és poliészter alapanyag összetétele mellett. Összefoglalva tehát mindenképpen érdemes megtekinteni legfrissebb insta storyját, hiszen nem csak a múltba tehetünk egy rövid időutazást, de Marjai Judit bájait is szemügyre vehetjük és egyértelműen letehetjük a kijelentés mellett a voksot, hogy az 56 éves művésznő fele annyinak sem látszik, mint amennyi valójában, egyszerűen nem fog rajta a kor és mindezt imádja a kamera.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás