promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kökény Attilát kitúrhatják? Fia lassan már nagyobb sztár, mint ő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hallotta már Kökény Attila legkisebb fiát énekelni? Az internet egyszerűen odavan a 17 éves Laliért.

Kökény Attila három gyermekkel büszkélkedhet, ráadásul már unokái is vannak. Egészen idáig azonban kérdéses volt, hogy esetleg valamelyikük átveszi-e a helyét a színpadon, de most úgy tűnik, hogy megvan az utánpótlás. Legkisebb fia lehet az utód: Lalinak olyan elképesztő hangja van, mint édesapjának. 

Kökény Lali még csak 17 éves, de máris hódit a TikTok-on, pár hét alatt 20 ezer lájkot sikerült összegyűjtenie a platformon. Követői pedig egyenesen odavannak az elképesztő hangjáért, csak úgy özönlenek a platformájra a dícsérő szavak. 

Sziasztok! Kökény Lali vagyok, nagyon szeretek zenélni és remélem előbb-utóbb ez lesz a mesterségem, csakúgy, mint édesapámnak, Kökény Attilának. Szeretnék nektek tiktokon sok jó zenét énekelni, rögtön az elején édesapám egyik legismertebb dalát hoztam el nektek! - írta a fiatal az első videójához, amelyben a Nincs semmi másom című dalt énekelte el, édesapja pedig zongorán követte.

@kokenylali Sziasztok! #kökénylali vagyok, nagyon szeretek zenélni és remélem előbb-utóbb ez lesz a mesterségem, csakúgy, mint édesapámnak @Kökény Attila -nak! Szeretnék nektek tiktokon sok jó zenét énekelni, rögtön az elején édesapám egyik legismertebb dalát hoztam el nektek! #kokenylali #kökénylali #nincssemmimásom #nincssemmimasom #kokenyattila #kökényattila eredeti hang - Kökény Lali

Kökény Attila fia azóta pedig több magyar nótát is elénekelt, sőt még Michael Jackson egyik nagy slágerét is feldolgozta. Egyre jobban küzdi fel magát, ha édesapja esetleg nem tud vállalni szereplést, fia garantáltan beugorhat majd helyette. Sőt, az sem kizárt, hogy Lali később nagyobb sztár lesz, mint Attila. 

- Apud büszke lehet rád és be kell vallani, hogy túl szárnyalod és ennek így is kell lennie - írta egy kommentelő a videónál. 

- Gyönyörű hang - jegyezte meg egy másik hozzászóló. 

- Úristen!! Tiszta apja, csak így tovább - olvasható egy harmadik kommentben. 

Köszönöm, hogy ilyen sokan bíztattok, nagyon szeretek Nektek zenélni! 

- írta egy videójához Lali. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás