promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzalmas baki élő adásban, a riporter kimenekült a stúdióból milliók szeme láttára
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tévétörténelem érdekes pillanatai tele vannak váratlan meglepetésekkel.

Milliószor fordult már elő, hogy az élő show ott lett a legizgalmasabb, amikor valami váratlan dolog történt, ami megzavarta igazából nemcsak azokat, akik a stúdióban voltak, hanem azokat is, akik a tv előtt ültek. Számtalan magyar példával is találkozhattunk az évek alatt, többek között az RTL-en és a TV2-n is megestek ilyen kis finom hibák, ezekről pedig sokszor felkerülnek videók is az internetre. Ám sokan nem is sejtik, hogy miféle válogatás videókat lehet találni külföldi esetekről is a YouTube-on, pedig ezeknek aztán tényleg milliós nézettségük van.

És az ember úgy van velük, hogy elkezdi nézni őket, majd jönnek sorban az újabb és újabb felvételek, aztán már órák teltek el, és mi mindig ott ülünk a számítógép előtt.

Az élő adások sokszor hoznak magukkal váratlan és vicces pillanatokat, amelyek az emberek figyelmét és nevetését vonzzák. De miért éreznek az emberek ilyen élénk érdeklődést az élő adásban bekövetkező bakik iránt? A stresszoldás és a váratlan faktor is nagyon fontos ezekben, vagy éppen az, hogy valamiféle illetlenség hangzik el, amelyekhez nem vagyunk hozzászokva az élő adások közeppete, merthogy úgy tanították nekünk, hogy ilyet ne mcsinál az ember akkor, amikor közben milliók nézik.

Aztán valami történik, valami váratlan, és már kész is a baj. Ezekben a videókban a legtöbbször a háttérben történik meg a baj, de olyan is van, hogy a kamera elől menekül el a riporter élő adásban, mert bizony valami kizavarta a komfortos helyzetéből. Íme a tévétörténelem felejthetetlen pillanatai, a váratlan élménnyel a középpontban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás