promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félpucéran villantott a világgyűlölt kis hableány, Halle Bailey most nem szirén énekhangjával babonázza meg a férfiakat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Halle Bailey az életben nem rejtegeti méretes melleit, csak amikor szende Arielt játszik.

Már elérhető a Disney+-on az élőszereplős A kis hableány, amiben Halle Bailey, Javier Bardem, és Melissa McCarthy játsszák a főszerepet. A mindössze 23 éves énekes és színésznő egyáltalán nem volt könnyű helyzetben: szó szerint az egész világ rászállt, miután a Disney bejelentette, hogy ő lesz az új Ariel. Sokan nehezményezték, hogy Andersen legendás figurájának élőszereplős megformálásához egy színesbőrű színészt választottak.

Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy ne hozzon össze közel 570 millió dolláros bevételt a mozikban - ez persze még mindig nem könyvelhető el kasszasikernek; tekintve, hogy az egész produkció 250 millióból készült, és a Disney semmivel sem elégedett, ami nem éri el az 1 milliárdos álomhatárt.

Halle Bailey csak 11 éves volt, mikor nővérével létrehozták közös Youtube csatornájukat, amit egy Beyoncé feldolgozással indítottak, aztán a duó Chloe x Halle néven kezdett el tovább működni. A filmvilágba csak jóval később csöppent bele, és bár eddig csak kevésbé ismert produkciókban játszott, 2019 óta már egy világ ismeri a nevét.

Halle Bailey az életben egyáltalán nem az a szende lányka, akit az élőszereplős A kis hableány-ban el kellett játszania; ráadásul a filmben nem is látszik, milyen alakja van. Testi adottságait viszont nem szokása rejtegetni, a közösségi oldalára is gyakran tesz ki olyan képeket, amiken hiányos öltözékben látható. Mi most ezekből szemezgettünk egy kicsit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás