promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forrón izzasztó története van a világ legerotikusabb fotójának, a két hölgy afférja minden férfit feltüzelt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sophia Loren megvető pillantása bejárta a világot, amit igen kevesen vettek észre, hiszen minden férfi csak a mellette ülő Jayne Mansfield dekoltázsára emlékszik arról az ominózus estéről.

A világszerte elterjedt fénykép a mai napig lázban tartja a férfiakat, de még Jayne Mansfield egykori nőtársai is írigykedve emlékeznek vissza a Beverly Hills-i Romanoff étteremben zajlott exkluzív partyra, ahol Sophia Loren az említett szőke bombázó kebleit vizslatja. A fotóból a mai napig is ömlik a szexualitással túlfűtött forró energia, ráadásul a fiatalabb gimis srácok sem veszik észre az irodában ücsörgő bankárokkal egyetemben a képet nézegetve, hogy a lesifotó tulajdonképpen két emberről szól. A villantás ugyanis annyira jól sikerült, hogy amíg Jayne kihúzva magát, nagyobb teret adva a fotóművésznek kebelcsodájának dokumentálására, addig Sophia megvető pillantása és féltékenységének verbális jelei Mansfield kisasszony dekoltázsára irányulnak. Ha a technológia lehetővé tette volna és a kép hangot is rögzített volna abban az időben, akkor a megdöbbenés puffanása is rajta lett volna.

Remekül alátámasztja ezt az állítást a háttérben ácsorgó felszolgáló is, aki szódás szifon szemüvegén keresztül szemléli az eseményeket és minden bizonnyal nem a bejárat felé tekint, hogy meglesse hány pezsgőspohárral kell érkeznie a vendégek elé. Fókusza egyértelműen Jayne Mansfield feszes mellein van, de hát valljuk be őszintén, mi sem tennénk másképpen, így az vesse rá az első követ, akinek tekintete nem tévedt volna el néhány másodpercre.

További érdekesség még, hogy az exkluzív partyt a Paramount Pictures, Amerika egyik legnagyobb és legismertebb filmvállalata adta, akinek szülőatyja és tulajdonosa a magyar származású Oscar- és életműdíjas Adolf Zukor, aki a Borsod-Abaúj Zemplén vármegyei Ricsén született és élt, majd 16 évesen kivándorolt az Egyesült Államokba és végigjárva a ranglétrát 30 évesen már saját cégét vezette, végül a szóban forgó filmgyárat.

Sophia úgy nyilatkozott erről a fotóról, hogy attól félt, szomszédja dús keblei a tényárjában landolnak, ezért nézzte olyan szúros szemekkel a szőke szépség dekoltázsát.

Zavarát később sem tudta leplezni, elképesztően sok komikus fotó született erről az eseményről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás