promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 73 évesen a Dallas-sorozat csúcsbombázója, Bobby felesége, a gyönyörű Pamela
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Victoria Principal idén töltötte be a 73. életévét, bájos fotók kerültek fel róla az internetre.

A Dallas minden idők egyik legjobb sorozata volt, ikonikus színészekkel, mint például Patrick Duffy és persze párokkal is, hiszen egy nagy családi drámáról volt szó az olaj földjén.

A széria 1978-tól 1991-ig futott eredetiben a képernyőkön, és az olajmágnás Ewing család életét követte nyomon. A történet középpontjában a texasi olaj és az ahhoz kapcsolódó hatalmi harcok álltak. A sorozatban ikonikus karakterek tűntek fel, mint például J.R. Ewing, a manipulatív és számító üzletember, vagy Bobby Ewing, aki elsősorban a család jófiúja szerepben került a rajongók elé az epizódokban, ő volt a pozitív szereplő, akinek számított a cselekvések következménye is.. A sorozat hatalmas nézettségi rekordokat döntött és kulturális ikonná vált, különösen az "Ki lőtte le J.R.?" epizódjával. Az eredeti sorozatot később több folytatás is készült, a kalandok újraindultak.

A sorozatnak számos ikonikus mozzanata is volt, amelyek a magyarok reinájába is beleéghettek. De azt például kevesen tudják, hogy ez a sorozat volt Brad Pitt első filmes szereplése, bemutatkozása, debütálása, amely meglehetősen látványosra sikeredett. A jóképű sztár ajtót nyitott, és ott állt előttünk szőke fürtjeivel.

De ki emlékszik már a többi szereplőre? Valószínűleg nagyon sokan, többek között a csodálatos Pamelára, Bobby feleségére, akit a filmben az olasz származású amerikai színésznő, Victoria Principal alakított. A Dallas hozta el számára a világsikert, kétszer pedig Golden Globe-díjra is jelölték őt. Azt is kevesen tudják róla, hogy az angolszász nyelvterületen híres író, akinek könyvei bestsellerek lettek később.

Így néz ki most a színésznő, aki nagyon ritkán, de posztol magáról képeket is az Instagram-on:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás