promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi felpumpált mellei a Balaton új látványosságai, a tanúhegyek elbújhatnak mellettük
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi a Balatonon rakta ki a szilikonmelleit.

Berki Mazsi visszatér a képernyőre. A luxusözvegy ezúttal az RTL-en lesz látható a Sztárbox című produkcióban, ahol a női könnyűsúly versenyzőjeként fog indulni olyan celebtársakkal, mint Dobos Evelin, Janicsák Veca, Járai Kíra, Megyeri Csilla, Nyári Dia, Sáfrány Emese, és Szabados Ági.

Mazsi a közösségi oldalára töltött fel nemrég videót, amiben megmutatta, hogy már nagyban készül a ringbe. Ebben a videóban bemutatta az edzőjét is, akivel készül a megmérettetésre.

Berki Mazsi igen jó formában van. Sokan megirigyelhetnék az alakját, és most már ő is biztos meg van elégedve magával. A luxusözvegy bár nem beszélt még erről, de szemmel láthatóan átesett egy plasztikai műtéten, amit a mellein végeztek el.

Berki Mazsinak jócskán megduzzadtak a keblei a beavatkozástól, és azóta is előszeretettel mutogatja őket az oldalán. Nem is olyan régen a Balatonon kerültek előtérbe, miután egy olyan ruhakölteményben fotózták le, ami eléggé kihangsúlyozta az ikreket. Mondhatjuk úgy is, hogy a tanúhegyek elbújhatnak Berki Mazsi felpumpált szilikonmellei mellett - az özvegy új külsőjét nem győzik dicsérni a követői.

Hogy hogyan fog teljesíteni a Sztérbox-ban, azt egyelőre nem lehet megjósolni - reméljük előkelőbb helyen tud végezni, mint a Dancing with the Stars-ban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás