promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen felvétel készült Tóth Gabiról, bugyi nélkül táncolt volt szerelmével
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi kicsit többet mutatott meg magából táncolás közben.

Tóth Gabi úgy tűnik, most felhőtlenül boldog új szerelmével, a Fricska Táncegyüttes tagjával, míg Krausz Gábor egy albérletben éli szingli mindennapjait. Talán sokan nem is emlékeznek már rá, de Gabinak nem Máté az első táncoslábú párja; korábban Markó Robival volt együtt.

Az énekesnő akkor melegedett össze a férfival, mikor együtt táncoltak a Szombat esti láz című showműsorban. Bár eleinte nem merték bevallani egymásnak, mit éreznek, végül megnyíltak mindketten, és 2013 májusában összejöttek. Kapcsolatuk aztán egy évet sem bírt ki, az RTL Klub 4N4LN - A családi vetélkedő című vetélkedőjének forgatása közben döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják - úgy érezték, nem tudtak elég időt és figyelmet fordítani egymásra és a kapcsolatukra.


Hogy manapság milyen viszonyban vannak egymással, azt nem tudni, de egy biztos, hogy a szakítás után még hónapokkal később is szoros lelki kötelék volt köztük, ami később a táncparketten is átjött. Gabi és Robi ugyanis több számban is felléptek a 2014-es Miss International Hungary szépségverseny középdöntőjében.

A földön ölelkezős rumba és a szenvedélyes tangó után egy könnyed jive-ot adtak elő, ami közben Gabi egy forró csókot nyomott Robi arcára.

A tangó alatt történt egy komoly baki, ugyanis az énekesnő akaratán kívül olyan testrészét villantotta meg, amit semmiképp sem szeretett volna. Tóth Gabi ugyanabban a szettben lépett színpadra, mint annak idején a Szombat esti láz-ban, de ezúttal elfelejtett bugyit venni alá, így aztán volt olyan pillanat, amikor teljesen be lehetett látni a ruhája alá. A Bors annak idején felnagyította ezt a pillanatképet és kikérte az olvasók véleményét, hogy mit is láthatunk a képen, és a többség azt mondta, hogy Gabi valóban nem viselt itt alsóneműt - de ha mégis, akkor az nagyon félrecsúszhatott a szenvedélyes tánc közben.

Tóth Gabi annak idején nem kívánta kommentálni ezt a bugyibakit.


(Fotó: Bors)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás