promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sosem történt még ilyen Alekosszal, büszkén tudatta a világgal a megdöbbentő hírt
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb eset bizonyítja, hogy Alekosz egy igazi sztár.

Amióta csak megismertük a Való Világ 4-ben Alekoszt, azóta tudjuk, hogy ő egy elég különleges figura, akinek nincsen párja ebben az országban, de talán még külföldön se. Az utóbbi években botrányt botrányra halmozott, de közben óriási rajongótábort is szerzett magának, ugyanis egyre többen fedezik fel a zseniális humort a folyamatos polgárpukkasztásai mögött – bár még mindig bőven vannak olyanok, akik kiakadnak rajta.

Alekosz talán még sosem volt annyira népszerű, mint most, hiszen rengeteg felkérést kap, és olyan óriási produkciókban szerepel, mint például az Ázsia Expressz, aminek a következő évadában fog feltűnni, és már nagyon várják a rajongói, hogy mit fog alkotni a műsorban. Már közönségtalálkozókon is szokott szerepelni, nemrég pedig olyan döbbenetes dolog történt vele, ami csak az igazán nagy sztárokkal szokott: valaki magára tetováltatta az arcát.

„12 éve rádióban televízióban, interneten egyaránt. Rendszeres rajongók kétnaponta a házam előtt, YouTuberek, akik Alekoszok akarnak lenni, és videójukban egy napig úgy élnek ahogy én, országjárás, és közönségtalálkozók.

Soha ekkora rajongás nem volt irántam a ValóVilág óta. A plázában szinte lépni sem tudok az ifjúság telefonjainak kamerái kereszttűzéből. Mindenki nagyalekoszt akarja, mindenki vele akar lenni. Ennek a rajongásnak fő bizodéka, most ez.

Egy budapesti srác úgy döntött, hogy az énirántam való szeretetét és tiszteletét örökre magán akarja viselni, portrém magára tetoválásával. Sikerült.. Kimondhatatlanul büszke vagyok! Na látják? Tetovált ember is lehet intelligens. Bravó!”

– osztotta meg büszkén a hírt Alekosz.

Az biztos, hogy ez egy hatalmas dolog egy híresség életében, hiszen ez azt jelzi, hogy komoly hatással volt valakire, és nyomot hagyott maga után. Alekosz ezzel bizonyos szinten valóban elért a csúcsra, de őt ismerve lesznek még ennél meghökkentőbb dolgok is a karrierjében, mivel jelenleg olyan erővel zakatol előre, hogy nincs megállás – a rajongói pedig kíváncsian várják az újabb meglepetéseket.

Itt lehet megtekinteni Alekosz posztját a tetoválással:

Akinek nem elég Alekoszból, annak ajánljuk ezt a videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás