promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 54 évesen Stahl Judit, az ország kedvenc híradós konyhatündére
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország kedvence volt, de már régóta nincs képernyőn. Így néz ki most az 54 éves Stahl Judit.

Stahl Judit 1997-ben került a TV2-höz, és 5 éven keresztül vezette a Tények-et. Utána úgy döntött, abbahagyja a híradózást, és teljes egészében szenvedélyének, a főzésnek és a sütésnek szenteli az idejét. 2002 tavaszán már jelentek meg receptjei a Nők Lapjában, majd novemberben megjelent első szakácskönyve, az Enni jó!. Ez olyan sok példányszámban kelt el, hogy 2003-ban kiadták következő könyvét is, a Gyorsan, valami finomat!, amit aztán az Irigy Hónaljmirigy is felhasznált a televíziós szakácsnőről készült paródiájukban.


Később elindult a TV2-n a méltán népszerű Stahl konyhája című főzőműsor, majd 2006-ban a Stahl gyerekkonyhája. Mióta Judit elszakadt a csatornától, nem igen volt képernyőn, az elmúlt 15 évben nem nagyon láthattuk őt.

Most azonban a Fókusz megkereste őt, és készített vele egy interjút azzal kapcsolatban, hogy mi történt vele az elmúlt években, mit csinált, és mik a tervei. Mint kiderült, a műsorvezető-üzletasszony manapság már lebeszéli magát arról, ha újabb szakácskönyvön töri a fejét, és a tévézés sem hiányzik neki.

„Én nem szerettem celeb lenni, és nem is vagyok jó annak. Én nem tudok jópofin, kedvesen, udvariasan beszélgetni, a semmiről különösen nem tudok beszélni”

- mondta Stahl Judit, aki jelenleg a Szegedi Szabadtéri Színpad online beszélgetős műsorának házigazdája.

Az egykori televíziós műsorvezető kétlaki életet él, folyamatosan ingázik Magyarország és Németország között, hiszen a lánya még az egyik budapesti gimnáziumban tanul, de a férje Berlinben él; de azt is elmesélte, hogy tavaly egy hónapot töltött Buenos Aires-ben, ahol az unokatestvére lakik. Itt beiratkozott egy iskolába, és erősen ráfeküdt a spanyol nyelvre, amit azóta is tanul, és elmondása szerint imádja, hiszen azáltal egy világ nyílt ki előtte, és szerinte sokkal kedvesebb, amikor spanyol beszél.

Stahl Judit egyáltalán nem vágyik vissza a televíziós világba, ezt az online beszélgetős műsort is csak azért vállalta be, mert szereti Szegedet, és szeret színészekkel beszélgetni. Állítása szerint nem néz híradót, nem bosszankodik a közélet dolgain.

Így néz ki most 54 évesen Stahl Judit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás