promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lefagysz a videótól: így néz ki 46 évesen a Dawson és a haverok aranyhajú csodapasija
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most 46 évesen az aranytincses szívtipró, a Dawson és a haverok című sorozat főszereplője.

A Dawson és a haverok az ezredforduló táján a világ egyik legismertebb sorozata volt, és manapság is nagyon sok országban vetítik újra és újra a széria epizódjait. Ha valaki szeretné követni a részeket, az Magyarországon most a Viasat3-on megteheti. A sorozat 6 évadot élt meg, miközben 128 epizód készült el az évek alatt. A sorozatban számtalan ismert színész tűnik fel, akik már korábban csináltak nagyobb karriert, vagy éppen a Dawson és a haverok után futottak be.

Elég csak említeni Michelle Williamset vagy éppen Katie Holmest, akik a legnagyobb szupersztári státuszba kerültek a karrierjük során. De említhetjük többek között Joshua Jacksont is, aki bizony a kilencvenes évek elején nagyon ismert gyerekszínész volt a Kerge kacsák trilógia nyomán. De valószínű, hogy a Dawson és a haverok kapcsán mindenkinek azonnal a főszereplő ugrik be, az ikonikus szőke fürtökkel a posztereken és a plakátokon is feszítő Dawson,

vagyis James Van Der Beek.

Ő volt Dawson Leery 1998 és 2003 között a sorozatban. Többek között a későbbi karrierje során szerepelt még a CSI: Cyber helyszínelők című sorozatban is, de sokan ismerhetik A vonzás szabályai című filmből is. Szerepelt még Jay és néma Bob mellett is, miközben a People magazin szívazásán az ezredfordulón bekerült az 50 legszebb féfi közé is. Magyarországon kevesebben láthatták őt a Dawson után egyéb filmekben, pedig később forgatókönyvíróként is debütált, miközben kipróbálta magát producerként is.

A most 46 éves színészt valószínűleg sokan nem is ismernék fel, hiszen ngyon megváltozott az évtizedek alatt, így néz ki most tehát James Van Der Beek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás