promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrülten érzéki videót tett közé magáról Gáspár Győző legkisebb lánya - rá sem ismerni "Virdzsikére"
Borítókép:  YouTube - LEVENTE KLUBJA
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak úgy repül az idő, Virágot nem olyan rég még cumival a szájában vették a kamerák.

Alig hasonlítanak gyerekkori önmagukra a Gáspár lányok. Evelinről már egy ország tudja, milyen csinos nővé érett. Arról többször be is számolt, hogy milyen sok és kemény munkájába került megszabadulni nem kevesebb, mint negyven kilótól. De Virág továbbra is eléggé háttérbe vonultan éli mindennapjait. Keveset posztol, ám annál látványosabb átalakulása. Úgy látszik néhány éve már ő is nővére nyomdokaiba lépett és odafigyel az egészséges táplálkozásra, a testmozgásra, na meg a tuti diétára: az életmódváltásra. Mostanra gyönyörű, felnőtt nő lett, aki bátran és magabiztosan visel olyan ruhadarabokat, amik megmutatják tökéletes alakját.

A kisebbik Gáspár lány sem indult könnyebb pozícióból, mint a nővrére. TikTok oldalán azt is megmutatta, hogy milyenek az "előtte-utána" fotói. Joggal lehet büszke a teljesítményre, hiszen nem csak a teste, hanem az arcaformája is teljesen átalakult. Az egykori pufi kislányból igazi fotómodell vált.

Ám a valódi változás mégis csak akkor a legfeltűnőbb, ha az ember lánya egy tűzvörös estélyiben tudja megmutatni. A két lány a kiérdemelt kemény, edzésekkel teli évek után bizonyára jól esik olyan darabokat választani, amik érzéki dekoltázst villantanak, vagy kihangsúlyozzák a csípőt. A ruhák terén leginkább az elegáns darabokat helyezik előtérbe.

Virág korábban Lakatos Levente podcastjében még arról beszélt, hogy a jövőben pszichológiával szeretne foglalkozni és minden vágya, hogy másokon segíthessen. Erre pedig akkor jött rá, mikor apukáját - Gáspár Győzőt, az ország Győzikéjét szerette volna először meggyógyítani. Virág idén lett 21 éves, anyukája így köszöntötte közösségi oldalán:

"Kicsikém már Amerikában is felnőttnek számít! Virágom 21! Rohan az idő! Sokaknak a Győzike Show-s »kis Virág« él az emlékezetében, azóta eltelt 18 év és észrevétlenül felcseperedett a lányom, akit nagyon szeretek! Legyél nagyon boldog, nemcsak ma, hanem mindig, minden nap!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás