promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas ballépés az Alditól - megbetegíthet a dobozos tej amit náluk vásárolsz?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy helyi Facebook csoportban tették közzé azt az Aldival kapcsolatos hírt, amiről jobb, ha minden vásárló értesül.

Egy pilicsabai Facebook csoportban tette közzé az egyik vásárló a negatív tapasztalatát: a helyi Aldiban vásárolt 1,5 százalékos tej kellemetlen egészségügyi panaszokat okozott a fogyasztóinak.

A tej már ízre is furcsa volt, savanyúnak érződött, kaparó érzést okozott, ezt követte a nyelv és torokfájás, amely hosszú ideig megmaradt, végül pedig a szintén hosszú ideig elhúzódó hasfájás következett.

Az átlagosnál komolyabbpanaszok ezek, így érdemes komolyan venni és odafigyelni. A Facebook bejegyzésből az is kiderült, hogy egy bizonyos sorozatszámú termék érintett, a többi tejnél nem jelentkezett semmiféle tünet.

Az Aldi egyelőre nem reagált a történtekre és nem történt temrékvisszahívás sem.

Az eset nem egyedi, ugyanis a bejegyzés alatti kommentekben mások is hasonló tünetekről panaszkodtak és ugyanezt tapasztalták, mint a posztoló.

Volt olyan, aki csak a reggeli kávéjához öntött egy kevéske tejet, ám abba belekortyolva gyomorforgató érzés fogta el és ki kellett köpnie a kedvenc reggeli italát.

Árulkodó az is, hogy volt aki visszavitte a tejet a vásárlás helyszínére és ott az ütlet dolgozói mindenféle hercehurca nélkül átvették azt. Akik érdeklődtek a továbbiakról, azoknak elmondták, hogy értesítették az Aldi központi egységét a bejelentésekről, azonban az ügyben érdembeli előrelépés nem történt, a problémás termék pedig változatlanul megtalálható az ütletlánc polcain.

Az Aldi egyébként nagyon jó minőségű termékeket árul, így ez valószínűleg egy egyszeri, ám lássuk be: annál súlyosabb hiba volt. Kíváncsian várjuk a részleteket, illetve, hogy az ügynek lesz-e további folytatása. A Facebook csoportot figyelni fogjuk, amennyiben történik frissítés az ügyben, azt mindenképpen közöljük az olvasóinkkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás