promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jázmin Viktória bugyi nélküli fotóval vadászik a pénzes pasikra, a Celebrandi anyagias szereplője finom pikantériával boldogítja a rajongóit
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pénzsóvár Jázmin Viktória bugyi nélküli képpel próbálja becserkészni a burzsuj férfiakat.

Jázmin Viktória egyike azoknak a jól fizetett hírességeknek, akik képtelenek normális körülmények között ismerkedni és randizni, külön tv-műsorra és országos médiafelhajtásra van szüksége ahhoz, hogy megtalálja magának az igaz szerelmet. A Celebrandi továbbra sem nyerte el a nézők tetszését, már az első adásból kiderült, hogy egy borzalmasan túljátszott kamuműsorról van szó.

Jázmin Viktória még csak 22 éves, de már most tudja, hogy milyen pasit akar, neki csak egyetlen dolog fontos egy férfiban: jó sok pénze legyen.

Úgy tűnik, a 2021-es Miss Universe Hungary győztese már nem csak a szépségversenyen érzi magát királynőnek, hanem az életben is egy olyannak látja magát, aki csak egy dúsgazdag férfiember mellett tudna igazán boldog lenni; már a Celebrandi-ban kikötötte a randipartnerének, hogy az ő szívéhez a bankkártyán át vezet az út; ez azért is vicces, mert ugyancsak a műsorban mondta, hogy

nem szeretne többet egyetlen férfitól sem függeni.


Emiatt persze nem is szimpatizálnak vele sokan, Jázmin Viktória kijelentése igen nagy felháborodást keltett a közösségi médiában, kommentek százai tanúskodnak arról, hogy a modellt sokan csak egy pénzéhes csinibabának tartják.

„Aztán megszólal a nő, és rájössz, hogy olyan buta, mint 6 pár rendőrcsizma”

„Ahogy beszél, mint valami 40 éves megkeseredett nő, aztán 22 csak”

„Még szerencse, hogy nem anyagias”

„Ő és a barátnője Vanda nem szerelmet mentek keresni a műsorba, hanem pénzes pasit. Ezzel csak az a baj, hogy a mai fiatalok azt gondolják ez a normális. Én a pasik helyében messzire szaladnék ilyen aranyásó lányoktól..... Nem szoktam rosszat kívánni, de az ilyen csajoknak kívánom, essenek halálos szerelembe egy átlag keresetű férfiba”

Jázmin Viktória az egyik napokban posztolt fotójával sem fogja jobban megszerettetni magát, ugyanis bugyi nélkül, pizsamában látható a képen, de az "alvilági" részen félrehúzta kicsit a ruháját, hogy ezzel is egy kis finom pikantériát vigyen a posztjába. Látva, mit írt a kép mellé, ez a bejegyzés is azért született, hogy így vadásszon magának tömött pénztárcájú férfiakat.

„»Gyere át és aludjunk el együtt« típusú kapcsolatra van most szükségem”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás