promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még Sub Bass Monsterre? Így néz ki most, 46 évesen a rapper, akit az egész ország imádott
Borítókép:  youtube.com/Magneoton (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas bejelentést tett Sub Bass Monster, akit végre újra láthatunk.

Aki a '90-es évek végén, kétezres évek elején volt tini Magyarországon, az biztos, hogy ismerte, és valószínűleg szerette is Sub Bass Monstert. A gyulafirátóti rapper olyan slágerekkel bombázta szét a sikerlistákat, mint például a „Nincs nő, nincs sírás”, „Tovább is van...”, „Mákvirág”, „Gyulafirátót” vagy a „Négy ütem” – utóbbit itt lehet meghallgatni, hátha valakinek szüksége van egy kis felelevenítésre:

Egy időben Máté Szabolcs, azaz Sub Bass Monster volt hazánk egyik legnépszerűbb előadója, de ahogy teltek az évek, úgy kezdett el ő is eltűnni a rivaldafényből, manapság pedig szinte semmit sem lehet tudni róla azon kívül, hogy kétgyermekes apuka lett. Most viszont elvállalt egy interjút, amiben mesélt az életéről, a karrierjéről, ráadásul kifejezetten érdekes dolgokat mondott magáról.

Sub Bass Monster elárulta, hogy amikor annak idején még vezetékes telefonon keresték őt a nagy kiadók, akkor hónapokig nem is tudott erről, mivel mindig a nagymamája vette fel a kagylót, ő pedig azt hitte, hogy csak szórakoznak velük, ezért folyton letette.

A rapper már fiatalon tudta, hogy a zenei pályára szeretne lépni, de nem tanult zenélni, így a dallamokat, hangszereket a szájával helyettesítette, és kazettára vette az ötleteit – nem csoda, hogy a stúdióban elképedtek, mikor meghallották, hogy miből mi lett.

Sub Bass Monster most is aktív bizonyos szinten, de jelenleg inkább a családjára koncentrál, hiszen a gyermekei és a szerelme a legfontosabbak neki az életben – főleg most, hogy elkotyogta, hogy úton van a harmadik gyerkőc is, vagyis hamarosan bővülni fog a család egy újabb csemetével, ez pedig minden bizonnyal hatalmas boldogsággal tölti el őket.

Így néz ki most, 46 évesen Sub Bass Monster – érdemes megnézni az egész interjút, ugyanis valóban nagyon érdekes dolgokat mond magáról, illetve a karrierjéről is a rapper, aki egyebek között arról is beszél, hogy mennyire hálás az Animal Cannibals tagjainak, amiért olyan sokat segítettek neki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás