promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hogy ne maradjon le semmiről a nyaralás során!
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden év nyarán a legszebb, a legtöbbek által legjobban várt időszak a nyaralás. Amikor végre a pihenésé, a kikapcsolódásé a főszerep. Ám miközben mi emberek lelkesen várjuk ezeket a napokat kis kedvenceink sem tesznek másként, mert érzik rajtunk a változás szelét. Úgyhogy ha kezdődik a nyaralás, az bizony egyet jelent a háziállatok vakációjával is! De vajon mit jelent mindez anyagilag?

Mik azok a kellékek, amik nélkül nincsen állatian jó vakációzás?

A hőség nemcsak minket tesz próbára, és míg mi, emberek képesek vagyunk izzadni, ezáltal hőt leadni, addig például a kutyák ezt nem mondhatják el magukról. Minimális mértékben képesek verejtékezni a tappancsaikon keresztül, de egyébként pusztán a lihegés az, amivel kompenzálhatják a hőség okozta sokkot. Ez, azonban kevés. Kevés negyven fokban, kevés az apartmanban, ahol nincsen klíma, kevés a hotelszobában. Úgyhogy az első és legfontosabb gondoskodni a kis kedvenc biztonságáról, a megfelelő hűtésről. Hűtőmatrac, hűtőmellény, hűtősál – ezek kivétel nélkül nagyszerű alternatívák a kutyus testhőjének csökkentésére. A Petissimo kuponok beváltásával máris mérsékelhetőek a kiadások, ami különösen nyaralás előtt határozottan jó hír!

Ehhez nem kell mást tenni, mint felkeresni a Kuplio.hu oldalt, ahol kuponok, kódok garmada áll rendelkezésre. Így már mindjárt jó színben tüntethető fel a költségvetés!

Mire lehet még szükség?

Visszatérve a beszerzéshez, akad itt még egy-két hasznos holmi, amit nem érdemes a virtuális polcokon felejteni. Egyrészt az úti itató roppantul praktikus, könnyen használható, gyakorlatilag bármikor előrántható. A kedvencek folyadékpótlásának biztosítása kulcsfontosságú még akkor is, ha éppen tart a kirándulás, a túra, vagy a strandolás. Az utazásokra tervezett itató pillanatok alatt szétnyitható, és speciális kivitelének hála a víz kiöntése sem okozhat mindent összemaszatoló problémát.

De, hogy ne csak a biztonsággal kapcsolatos termékeket emeljük ki, jöjjön egy kis szórakozás! A vízi játékok mulatságosak, és persze rajongottak, már ami a pancsolni imádó kutyákat illeti. Ha akad egy-két specifikus labda, vagy vízen lebegő apport a közelben, akkor a strandolás családi élménnyé válhat mind a két, mind a négylábúak számára.

Plusz jó tanács, hogy ha a kutyusnak van egy kedvenc játéka, akkor azt érdemes betenni a kofferbe, mert a játék segítségével könnyebben megszerethető vele az új környezet.

Mi a helyzet a szállítással?

FlixBus kupon bevetésével tovább gyűjthetőek a kedvezmények, az előnyök, és tovább redukálhatóak azok a fránya költségek. De térjünk ki egy kicsit a mobilizálásra, és annak megoldási lehetőségeire.

A szállító box biztonságos, kényelmes megoldás mind kutyák, mind cicák számára, megfelelő méretben természetesen. Ám a kistestű ebeknek az autósülés még ennél is jobb választás, mert így magasabbról szemlélhetik a történéseket, és kisebb eséllyel jöhet rájuk rosszullét. A könnyen tisztítható ülésfedő huzat alkalmazása is megtérülő stratégia, ha a négylábú útitárs feltétlenül az ülésen kíván utazni.

Nagyjából ezek azok a kiegészítők, kellékek, amik állatian egyszerűvé és gondmentessé varázsolhatják a nyaralás minden egyes pillanatát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás