promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nemi erőszak áldozata lett az X-faktor sztárja, a műsor alatt becstelenítették meg
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rettenetes élményeiről vallott a népszerű szereplő, összefacsarodik a szívünk, hogy ilyet kellett átélnie.

Az X-Faktor a legtöbb jelentkező számára élete lehetőségét jelenti. Megváltozik minden, az újdonság lengi körbe az egész műsort, miközben benne van az is, hogy elérjük több milliárd ember álmát: híresek leszünk.

Mi történik azonban, ha minden megvalósul ebből? Megváltozik minden, az újdonság pedig az egész eddigi életünket bedarálja és miközben végül híresek leszünk már azt sem tudjuk kik vagyunk mi valójában.

Így lehetett ezzel a nálunk is népszerű, brit versenyző, Lucy Spraggan, aki egy születésnapi buli után élte át minden nő rémálmát. A történet nem mai, azonban a metoo keretében mert előállni a saját, 2012-es történetével.

A rémes bűntény az egyik versenyzőtársa, Rylan Clark 25. születésnapi bulija után került sor. A hölgy kellően sok alkoholt fogyasztott, elájult és a stáb egyik tagja kísérte vissza a hotelbe, ahol a szálloda portása felajánlotta a szolgálatait. Amit Lucy munkatársa elfogadott, azonban biztosan nem gondolta, hogy mit ért ezalatt a szálloda alkalmazottja.

Az ígéretét betartotta: visszakísérte az ittas nőt a szibájába, azonban később visszatért. Lucy másnap realizálta a történteket. Nem ellenkezett, mert az állapota miatt lehetősége sem volt rá, azonban a szégyen és a mérhetetle fájdalom érzésével ébredt. Erről így nyilatkozott:

Másnap a puszta rettegés érzésével ébredtem. Nem hiszem, hogy azóta valaha is éreztem ilyen szintű zavarodottságot. Tudtam, hogy megerőszakoltak, de ezt nem tudtam feldolgozni. Ezért felvettem a ruháimat, és robotpilótára kapcsoltam.

Itt nézhetitek meg videón a szörnyű bűntény áldozatát, itt még álaiban sem sejthette, hogy a műsorral az egész élete rettenetes fordulatot vesz:


A stáb szerencsére hitt a nőnek, értesítették a rendőrséget, a tettes pedig könnyen azonosítható volt és le is tartóztatták, a forgatás alatt nem tudták kezelni a történteket. Anyagilag és orvosilag támogatták, de a tárgyalás végeztével magára maradt a démonaival.

Erről így nyilatkozott:

Soha senki nem kereste meg, hogy megkérdezze, jól vagyok-e. Senki sem hívott vagy küldött e-mailt, amikor a tárgyalás véget ért, és elítélték. Senki sem ajánlott nekem rehabilitációt vagy folyamatos mentális kezelést. Magamra maradtam.

Az X-faktor egyik legismertebb arca, Simon Covell is nyilatkozott a történtekről, sokat jelenthet az áldozatnak, hogy a műsor legismertebb arca támogatja őt:

„Bár tragikus körülmények között találkoztunk, valódi barátság és kölcsönös tisztelet alakult ki közöttünk. Lucy az egyik leghitelesebb, legtehetségesebb és legbátrabb ember, akivel valaha találkoztam. Mindig is támogattam azt a vágyát, hogy elmondja a történetét, valamint a pozitív változás érdekében tett erőfeszítéseit.”

Amennyiben hasonló történt volna veletek, a legfontosabb, hogy ne maradjatok csendben!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás