promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Isteni erővel bíró ritka jelenség lesz az égen, nem mindennap láthatsz ilyet
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Különleges erővel bíró jelenség lesz felettünk.

Igazán különleges égi jelenséget figyelhetünk meg július 17-én, hétfőn este, ami hihetetlen, isteni erővel bíró energiával bír a csillagjósok szerint. Hétfőn 20 óra 32 perckor fog feltűnni a nyári égbolton az az Újhold, ami arra ösztönöz minket, hogy belső világunk táplálásával megalapozzuk a mély személyes növekedést és átalakulást.

Ebben a holdfázisban azt érezzük, hogy nyitottak vagyuk az új kezdetekre, és az érzelmi jólétünkkel összhangban lévő kalandokra. Ilyenkor érdemes elengedni a nehéz érzelmi terheket, és abban bízva kezdhetjük újra, hogy egy mesés, új fejezet előtt állunk.

De miért olyan különleges az Újhold a Rák jegyében?

Az asztrológia szerint a Rák, a Hold által uralt vízjegy, ami az érzelmekhez, az intuícióhoz és az otthonhoz kötődik. Az Újhold a Rákban arra bíztat minket, hogy tiszteljük az érzéseinket és fogadjuk el az érzelmi hitelességet.

Ilyenkor jó egy kicsit lelassulnunk, és időt szentelni a saját érzelmeinkkel való kapcsolatteremtésre, illetve felfedezni, hogy mi minden is rejlik bennünk. Ugyanakkor ez a holdfázis az érzelmi gyógyuláshoz is nagyon jó időszakot kínál. Az asztrológusok szerint a Rák által biztosított energia az érzelmi megújulás és a belső béke felé vezet minket.

(forrás: Filantropikum)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás