promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs még egy olyan formás, természetes kebelpár, mint Vigmann Bernadetté
Borítókép:  Facebook
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csúcsbombázó modell ismét megmutatta gyönyörű idomait.

2016-ban ismerhette meg az ország Vigmann Bernadett nevét, aki 24 évesen vett részt Vajna Tímea szépségversenyén, a Miss Universe Hungary-n. Sokak szerint ő volt akkor a legesélyesebb és a legszebb lány volt a mezőnyben, éppen ezért sokan csalódottak voltak, mikor nem az ő fejére került a korona.


Berni akkor e-fit edzőként dolgozott, és mint kiderült, vendégei biztatták arra, hogy elinduljon a versenyen. Persze nem a Miss Universe Hungary volt az első ilyen esemény, 2009 óta több szépségversenyen is részt vett.

Azóta eltelt 7 év, Vigmann Berni most már 31 éves, boldog párkapcsolatban él, és folyamatosan fotózásról fotózásra jár. Most is több olyan képet tett közzé a közösségi oldalán, amiken valamilyen bikiniben látható. A magyar modell még mindig fantasztikusan néz ki, és ami a legfontosabb,

minden eredeti, természetes rajta.

Valószínűleg ezért is szeretik annyian őt, és ezért követi őt több, mint 5 ezer ember. Nemrég készült egy friss interjú vele, amiben elárulta, hogy 75/B-s melltartót hord, illetve, hogy soha nem vállalna be akt fotózást.

Alább összegyűjtöttük Bernadett legutóbbi forró hangulatot árasztó, bevállalós fotóit, amik közül kétségtelenül az a legjobb, amin rózsaszín bikinit visel, és közben teljesen vizes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás